Om oss

Studio Canalis – Liv och rörelse vid havet

Välkommen till oss!

Kom och känn dig som hemma hos oss med utsikt över havet, tallarna och sanden. Här njuter vi av naturreservatet i harmoni med, sanden, havet, tallarna och årstidernas alla växlingar.

Huset

I Höllviken där Östersjön möter Falsterbokanalen ligger vårt fantastiska hus och smälter in i naturen. Miljön är unik och grönskande både ute och inne med vackra rum för hotyoga, yoga, bastu, bad, möten, konferens och event.

Vilka är vi?

Studio Canalis är en multi style studio för träning, konferenser och möten som drivs av ett professionellt team som alla dagar i veckan kan ställa sig framför en grupp för att inspirera till rörelse och sprida välmående. Tillsammans med våra gäster, vänner, parnters, djur och natur är vi en enda stor underbar Studio Canalis familj! Läs mer om teamet!

Vision

Vår vision är att inspirera till rörelse, sprida välmående och skapa gemenskap. Canalis ägare Jona har coachat och inspirerat folk att testa yoga i över 20 år och hon vill att alla ska känna sig välkomna! Tillsammans med Julia och hela coachgänget driver hon Studion med varm hand.