Nytt

Vi är himla glada …

Vi är så himla glada att du kommer tillbaka varje vecka och slår dig till ro med en kopp te och njuter av känslan i kroppen efter träningen. När du stannar kvar en stund i vacker miljö fördjupas effekten av träningen och därför har vi skapat en unik fridfull atmosfär. På Canalis strävar vi efter att skapa gemenskap och vara snälla. I att vara snäll ligger mycket mer än ett vänligt ord, som exempelvis att vara lyhörd och förstå vad du behöver just nu …  Nästa vecka behöver vi alla lite extramycket mys och då serveras god rawfoodtårta efter alla pass. Varmt välkommen, nu får du äntligen chansen att hänga kvar i den härliga gemenskapen lite längre!

Vi är glada när du utvecklas och mår bra,

Jona

Tacksamheten …

Tack … tack … tack … detta är inte tomma ord. Vi känner tacksamheten djupt inne i vår kärna. Vi är oerhört tacksamma över alla fantastiskt fina gäster som bokar våra kurser och vill yoga tillsammans med oss 2020. Peppade och motiverade ska vi fortsätta att jobba med flexibilitet, hälsa, stressreduktion och ge dig allsidig träning.

Tusen miljoner tack, du gör det möjligt för oss att fortsätta sprida ljus och yogamagi!

Jona, yoga
Eva, medicinsk
Daniel, hot wild fire
Ann-Jeanette, kundalini
Lisa, gravidyoga
Jeanette, ashtanga
Gabriella, hot flow
Paulina, hot yang&yin
Lilly, yin
Maya, hot 90 26&2
Johan, hot vinyasa
Christel, varm yin
Cathy, kundalini

Yogameny 2020 finns uppe för bokning här!

Det här är inte slutet … det här är bara början

Sedan starten strävar vi efter att sprida välmående och skapa gemenskap! Vi vill inspirera dig till rörelse i varje cell – även i hjärnan! Här får du kraftfulla verktyg för energi, balans och fokus. Vi hoppas att du njuter av din personliga resa tillsammans med oss. Nu närmar vi oss ett nytt år och det är superkul tycker vi – att fortsätta utvecklas med er. Bokningen 2020 är öppen och vi ser fram emot din anmälan. Navigera till framsidan av hemsidan, så finns hela vinterns yogameny!

Tillsammans ökar vi kontakten med kroppen, sinnet och naturen. Tillsammans skapar vi yogamagi!

Jona

Mamma Bootcamp

Vi samarbetar med det härliga gänget Näsets Bootcamp som har träning utomhus året runt – oavsett väder. Nu på den kalla årstiden har vi mamma bootcamp inomhus på Canalis. Supermysigt tycker vi. Mammor och bebisar är inne hos oss i värmen varje tisdag och torsdag. Varmt välkommen du med, du kan läsa mer om mamma bootcamp och anmäla dig här!

Tider och priser yogavintern 2020

Kurserna startar: Måndag 20 januari – söndag 26 januari
Kurserna slutar: Måndag 30 mars – söndag 5 april
Uppehåll sportlovet: Måndag 17 februari – söndag 23 februari
Pris för 10-veckorskurs: 1800 kr för yoga och 1900kr för hotyoga
22 mars kl.9-12 kan man ta igen missade kurstillfällen

Yogameny 2020
Vi har skapat en inspirerande och kreativ yogameny med något för alla smaker. Det är med stolthet vi erbjuder kvalitativ yoga som ger dig allt du behöver: Flexibilitet, hälsa, stressreduktion och allsidig träning. Du kan välja mellan många unika yogakurser och vi har ett professionellt team av yogalärare som älskar att coacha dig. Varmt välkommen till Falsterbokanalen 2020, detta blir ditt bästa år någonsin! Bokningen öppnar den 26 november kl.09:00 och kika gärna i menyn redan nu så att du vet vad du vill ha.

Måndag 

1.Wild Fire 60 – dynamisk alignment-baserad yoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert, utmana oss själva och prova nytt. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Wild Fire passar dig som tycker om utmaningar, variation och mycket rörelse. Måndagar kl.17:00 med Daniel Ståhl. 10-veckor. Start 20 januari. Slut 30 mars. Uppehåll 17 februari. Pris 1900kr.

2.Medicinsk 75 –  mjuk yoga som stärker och läker kroppen och sinnet. Yogapasset inleds med djupandning och fortsätter med mjuka rörelser, avslappning och meditation. Yoga för ökat välbefinnande och hälsa. Inga förkunskaper behövs. Yogapasset varar i 75 minuter.

Medicinsk yoga passar dig som vill yoga under lugna meditativa former.
Måndagar kl.18:15 med Eva Neurath. 10-veckor. Start 20 januari. Slut 30 mars. Uppehåll 17 februari. Pris 1800kr.

3.Wild Fire 75 – dynamisk alignment-baserad yoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert, utmana oss själva och prova nytt. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen varar 75 minuter och utförs i +38°C värme.

Wild Fire passar dig som tycker om utmaningar, variation och mycket rörelse.
Måndagar kl.18:30 med Daniel Ståhl. 10-veckor. Start 20 januari. Slut 30 mars. Uppehåll 17 februari. Pris 1900kr.

Tisdag

4.Hot Atletisk 60 – dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och skapar balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Atletisk yoga passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och ditt mentala fokus.
Tisdagar kl.17:45 med Jona Dahlquist.10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1900kr.

5.Kundalini 75 – spirituell yoga med yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset inleds med mantrat Ong Namo Guru Dev Namo och sedan följer en dynamisk yogaserie som stärker dig fysiskt och mentalt. Klassisk yoga för alla nivåer. Yogapasset varar i 75 minuter.

Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och spirituell utveckling.
Tisdagar kl.18:15 med Ann-Jeanette Nilsson. 10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1800kr.

6.Hot Atletisk 75 – dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och skapar balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen varar 75 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Atletisk yoga passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och ditt mentala fokus.
Tisdagar kl.19:30 med Jona Dahlquist. 10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1900kr.

7.Gravid 75 – mjuk yoga som ökar kontakten med din baby och förbereder dig inför förlossningen. Yogan är stärkande och välgörande med stort fokus på andning och avslappning. Du är varmt välkommen oavsett hur långt du är i din graviditet. Klassen varar i 75 minuter.

Gravidyoga passar dig som är gravid.
Tisdagar kl. 19:45 med Lisa Persson. 10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1800kr.

Onsdag

8.Hot Slow 60 – en kombination av dynamisk och mjuk yoga till musik där vi bygger styrka och smidighet i alla muskler. Med månhälsningar, bakåtböjningar, framåtböjningar och vridningar får kroppen en full-body-work-out, som passar alla. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Slow passar dig som vill ha en mjuk stärkande yogaform, som är lekfull och fysisk.
Onsdagar kl.17:45 med Jona Dahlquist. 10-veckor. Start 22 januari. Slut 1 april. Uppehåll 19 februari. Pris 1900kr.

9.Ashtanga 75 dynamisk yogaform där yogaställningarna synkroniseras med andetaget och görs i en bestämd ordningsföljd. Du utvecklas steg för steg och vi lägger till fler yogaställningar successivt. Vi välkomnar alla till denna kurs oavsett tidigare erfarenhet. Yogapasset varar i 75 minuter.

Ashtangayoga passar dig som gillar fysisk träning med fast struktur och tydlig progression.
Onsdagar kl.18:15 med Jeanette Runol. 10-veckor. Start 22 januari. Slut 1 april. Uppehåll 19 februari. Pris 1800kr.

10.Hot Flow 75 – flödande yoga till skön musik med solhälsningar, klassiska yogaställningar och mer moderna övningar. Yogan fokuserar på att bli stark och flexibel och passar alla nivåer. Klassen varar 75 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Flow passar dig som gillar omväxling, fysiska rörelser och vill träna hela kroppen.
Onsdagar kl.19:30 med Gabriella Billsten. 10-veckor. Start 22 januari. Slut 1 april. Uppehåll 19 februari. Pris 1900kr.

Torsdag

11.Hot 26&2 90 – en serie bestående av 26 yogaställningar och 2 andningsövningar vilka alltid utförs i samma ordningsföljd. Serien är mentalt och fysiskt utmanade och passar alla, nybörjare som van yogautövare. Klassen varar 90 minuter och utförs i +40°C värme.

Hot 90 minuter passar dig som vill ha en strikt yogaform som utmanar dig fysiskt och mentalt.
Torsdagar kl.17:30 med Maya Ginsburg. 10-veckor. Start 23 januari. Slut 2 april. Uppehåll 20 februari. Pris 1900kr.

12.Yin 75 – mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av djupgående stretch som ger kroppen lindring, avslappning och återhämtning. Alla är välkomna, klassen varar 75 minuter.

Yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne.
Torsdagar kl.18:15 med Lilly Kullberg. Start 23 januari. Slut 2 april. Uppehåll 20 februari. Pris 1800kr.

13.Hot Core 60 – kraftfull yoga med olika dynamiska och statiska yogaövningar. Yogan förbättrar hållningen och stärker kroppens kärna. Klassen ger dig mental och fysisk styrka och passar alla. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Core Yoga passar dig som vill bli stark i din core och öka din mentala styrka.
Torsdagar kl.19:45 med Jona Dahlquist. Start 23 januari. Slut 2 april. Uppehåll 20 februari. Pris 1900kr.

Fredag

14. Aloha After Work –  mysig fredag efter jobbet med roliga teman, bastu, bad, hav, smoothies, snacks, mingel och inspiration. Vi har afterwork sista fredagen i månaden för att ha kul och för att sprida värme, kunskap, glädje och gemenskap.

28/2 Bikram Workshop & Teknik med Maya. 27/3  Handstand Workshop & Rock’n roll med Daniel. 24/4 kl.16-19 Ayurveda Workshop för hälsa med Eva. 29/5 Löpning & Hotyoga med Josefin&Jona. Aloha friday after work är kl.16-19 varje gång. Pris 300kr.

Lördag

15.Yrkesutbildning till lic yogalärare – Multi-Style utbildning med yogaställningar, andningstekniker, meditation, mindfulness, historia, filosofi, psykologi, egen praktik och undervisningsteknik. Efter utbildningen kan du undervisa yoga!

8 helger, 1 all-inclusive retreat, 200 undervisningstimmar, allt studiematerial. Internationell yogaalliance certifiering.
Start 26 september 2020- certifiering april 2021. Läs mer här!

16.Business Yoga – mindfulness och yoga på jobbet, hur man minskar stressen & ökar fokus. Kursen vänder sig till yogalärare och består av en kombination av fysisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops. Du får material som du kan använda i din egen undervisning.

Helgen gäller som fortbildning enligt yogaalliance och ger förutom poäng; ny inspiration, information och kunskap.
8-10 maj 2020 med Jona Dahlquist, Marie Andersson och Christel Kinning. Start fredag kl. 17 och slut söndag kl.15. Pris 3900kr.

Söndag

17.Varm Yin 90 – mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av djupgående stretch som ger kroppen lindring, avslappning och återhämtning. Alla är välkomna, klassen varar 90 minuter och utförs i +32C värme.

Yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne.
Söndagar kl.18:30 med Christel Kinning. Start 26 januari. Slut 5 april. Uppehåll 23 februari. Pris 1900kr.

18.Kundalini Gong 90 –  spirituell yoga med yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset inleds med mantrat Ong Namo Guru Dev Namo och sedan följer en dynamisk yogaserie som stärker dig fysiskt och mentalt. Klassisk yoga för alla nivåer. Yogapasset varar i 90 minuter.

Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och spirituell utveckling. Unikt är att Cathy spelar gong på avslappningen.
Söndagar kl.19:00 med Cathy Bjerking. Start 26 januari. Slut 5 april. Uppehåll 23 februari. Pris 1800kr.

19.Fire & Ice Winter Retreat – en ljuvlig heldag i hälsans tecken där vi tar hand om kroppen och sinnet. Vi utövar mjuk yoga, varm yoga och mindfulness, äter fantastisk näringsrik mat, lyssnar till inspirerande livsstilsråd, badar bastu, hoppar i havet och relaxar i vår heta pool ute. 

Vinter retreat passar alla nivåer av yogautövare som vill må fint och stärka sig i vinter. 
Söndagen den 2/2 kl.9-17 med Jona Dahlquist & Maya Ginsburg. Pris 1800kr

20. Kom-i-kapp-yoga – för alla som missat ett pass under vintern. Vi har ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje kursperiod. Du kan även ta igen på andra kurser i mån av plats. Det är gratis att ta igen och vi tar inte emot någon föranmälan. Du ska bara dyka upp och anmäla dig hos läraren.

Varmt välkommen säger vi till alla som yogar med oss att ta igen söndagen den 22 mars kl. 9:00-12:00

21. Kundaliniyoga Skön Söndag – vi firar sommartid med kundaliniyoga, avslappning, mantrasång, frukt och te. Samt bastu och havsdopp.

Skön söndag passar alla som vill ta hand om kropp, sinne och själ och få den bästa startan på sommartid.
Söndag 29 mars kl.9-12 med Ann-Jeanette Nilsson och Lilly Kullberg. Pris 300kr.

 

 

 

Yogameny 2020

Vi har skapat en inspirerande och kreativ yogameny med något för alla smaker. Det är med stolthet vi erbjuder kvalitativ yoga som ger dig allt du behöver: Flexibilitet, hälsa, stressreduktion och allsidig träning. Du kan välja mellan många unika yogakurser och vi har ett professionellt team av yogalärare som älskar att coacha dig. Varmt välkommen till Falsterbokanalen 2020, detta blir ditt bästa år någonsin! Bokningen öppnar den 26 november kl.09:00 och kika gärna i menyn redan nu så att du vet vad du vill ha.

Måndag 

1.Wild Fire 60 – dynamisk alignment-baserad yoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert, utmana oss själva och prova nytt. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Wild Fire passar dig som tycker om utmaningar, variation och mycket rörelse. Måndagar kl.17:00 med Daniel Ståhl. 10-veckor. Start 20 januari. Slut 30 mars. Uppehåll 17 februari. Pris 1900kr.

2.Medicinsk 75 –  mjuk yoga som stärker och läker kroppen och sinnet. Yogapasset inleds med djupandning och fortsätter med mjuka rörelser, avslappning och meditation. Yoga för ökat välbefinnande och hälsa. Inga förkunskaper behövs. Yogapasset varar i 75 minuter.

Medicinsk yoga passar dig som vill yoga under lugna meditativa former.
Måndagar kl.18:15 med Eva Neurath. 10-veckor. Start 20 januari. Slut 30 mars. Uppehåll 17 februari. Pris 1800kr.

3.Wild Fire 75 – dynamisk alignment-baserad yoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert, utmana oss själva och prova nytt. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen varar 75 minuter och utförs i +38°C värme.

Wild Fire passar dig som tycker om utmaningar, variation och mycket rörelse.
Måndagar kl.18:30 med Daniel Ståhl. 10-veckor. Start 20 januari. Slut 30 mars. Uppehåll 17 februari. Pris 1900kr.

Tisdag

4.Hot Atletisk 60 – dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och skapar balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Atletisk yoga passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och ditt mentala fokus.
Tisdagar kl.17:45 med Jona Dahlquist.10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1900kr.

5.Kundalini 75 – spirituell yoga med yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset inleds med mantrat Ong Namo Guru Dev Namo och sedan följer en dynamisk yogaserie som stärker dig fysiskt och mentalt. Klassisk yoga för alla nivåer. Yogapasset varar i 75 minuter.

Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och spirituell utveckling.
Tisdagar kl.18:15 med Ann-Jeanette Nilsson. 10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1800kr.

6.Hot Atletisk 75 – dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och skapar balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen varar 75 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Atletisk yoga passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och ditt mentala fokus.
Tisdagar kl.19:30 med Jona Dahlquist. 10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1900kr.

7.Gravid 75 – mjuk yoga som ökar kontakten med din baby och förbereder dig inför förlossningen. Yogan är stärkande och välgörande med stort fokus på andning och avslappning. Du är varmt välkommen oavsett hur långt du är i din graviditet. Klassen varar i 75 minuter.

Gravidyoga passar dig som är gravid.
Tisdagar kl. 19:45 med Lisa Persson. 10-veckor. Start 21 januari. Slut 31 mars. Uppehåll 18 februari. Pris 1800kr.

Onsdag

8.Hot Slow 60 – en kombination av dynamisk och mjuk yoga till musik där vi bygger styrka och smidighet i alla muskler. Med månhälsningar, bakåtböjningar, framåtböjningar och vridningar får kroppen en full-body-work-out, som passar alla. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Slow passar dig som vill ha en mjuk stärkande yogaform, som är lekfull och fysisk.
Onsdagar kl.17:45 med Jona Dahlquist. 10-veckor. Start 22 januari. Slut 1 april. Uppehåll 19 februari. Pris 1900kr.

9.Ashtanga 75 dynamisk yogaform där yogaställningarna synkroniseras med andetaget och görs i en bestämd ordningsföljd. Du utvecklas steg för steg och vi lägger till fler yogaställningar successivt. Vi välkomnar alla till denna kurs oavsett tidigare erfarenhet. Yogapasset varar i 75 minuter.

Ashtangayoga passar dig som gillar fysisk träning med fast struktur och tydlig progression.
Onsdagar kl.18:15 med Jeanette Runol. 10-veckor. Start 22 januari. Slut 1 april. Uppehåll 19 februari. Pris 1800kr.

10.Hot Flow 75 – flödande yoga till skön musik med solhälsningar, klassiska yogaställningar och mer moderna övningar. Yogan fokuserar på att bli stark och flexibel och passar alla nivåer. Klassen varar 75 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Flow passar dig som gillar omväxling, fysiska rörelser och vill träna hela kroppen.
Onsdagar kl.19:30 med Gabriella Billsten. 10-veckor. Start 22 januari. Slut 1 april. Uppehåll 19 februari. Pris 1900kr.

Torsdag

11.Hot 90, 26&2 – en serie bestående av 26 yogaställningar och 2 andningsövningar vilka alltid utförs i samma ordningsföljd. Serien är mentalt och fysiskt utmanade och passar alla, nybörjare som van yogautövare. Klassen varar 90 minuter och utförs i +40°C värme.

Hot 90 min passar dig som vill ha en strikt yogaform som utmanar dig fysiskt och mentalt.
Torsdagar kl.17:30 med Maya Ginsburg. 10-veckor. Start 23 januari. Slut 2 april. Uppehåll 20 februari. Pris 1900kr.

12.Yin 75 – mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av djupgående stretch som ger kroppen lindring, avslappning och återhämtning. Alla är välkomna, klassen varar 75 minuter.

Yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne.
Torsdagar kl.18:15 med Lilly Kullberg. Start 23 januari. Slut 2 april. Uppehåll 20 februari. Pris 1800kr.

13.Hot Core 60 – kraftfull yoga med olika dynamiska och statiska yogaövningar. Yogan förbättrar hållningen och stärker kroppens kärna. Klassen ger dig mental och fysisk styrka och passar alla. Klassen varar 60 minuter och utförs i +38°C värme.

Hot Core Yoga passar dig som vill bli stark i din core och öka din mentala styrka.
Torsdagar kl.19:45 med Jona Dahlquist. Start 23 januari. Slut 2 april. Uppehåll 20 februari. Pris 1900kr.

Fredag

14. Aloha After Work –  mysig fredag efter jobbet med roliga teman, bastu, bad, hav, smoothies, snacks, mingel och inspiration. Vi har afterwork sista fredagen i månaden för att ha kul och för att sprida värme, kunskap, glädje och gemenskap.

28/2 Bikram Workshop & Teknik med Maya. 27/3  Handstand Workshop & Rock’n roll med Daniel. 24/4 kl.16-19 Ayurveda Workshop för hälsa med Eva. 29/5 Löpning & Hotyoga med Josefin&Jona. Aloha friday after work är kl.16-19 varje gång. Pris 300kr.

Lördag

15.Yrkesutbildning till lic yogalärare – Multi-Style utbildning med yogaställningar, andningstekniker, meditation, mindfulness, historia, filosofi, psykologi, egen praktik och undervisningsteknik. Efter utbildningen kan du undervisa yoga!

8 helger, 1 all-inclusive retreat, 200 undervisningstimmar, allt studiematerial. Internationell yogaalliance certifiering.
Start 26 september 2020- certifiering april 2021. Läs mer här!

16.Business Yoga – mindfulness och yoga på jobbet, hur man minskar stressen & ökar fokus. Kursen vänder sig till yogalärare och består av en kombination av fysisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops. Du får material som du kan använda i din egen undervisning.

Helgen gäller som fortbildning enligt yogaalliance och ger förutom poäng; ny inspiration, information och kunskap.
8-10 maj 2020 med Jona Dahlquist, Marie Andersson och Christel Kinning. Start fredag kl. 17 och slut söndag kl.15. Pris 3900kr.

Söndag

17.Varm Yin 90 – mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av djupgående stretch som ger kroppen lindring, avslappning och återhämtning. Alla är välkomna, klassen varar 90 minuter och utförs i +32C värme.

Yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne.
Söndagar kl.18:30 med Christel Kinning. Start 26 januari. Slut 5 april. Uppehåll 23 februari. Pris 1900kr.

18.Kundalini Gong 90 –  spirituell yoga med yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset inleds med mantrat Ong Namo Guru Dev Namo och sedan följer en dynamisk yogaserie som stärker dig fysiskt och mentalt. Klassisk yoga för alla nivåer. Yogapasset varar i 90 minuter.

Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och spirituell utveckling. Unikt är att Cathy spelar gong på avslappningen.
Söndagar kl.19:00 med Cathy Bjerking. Start 26 januari. Slut 5 april. Uppehåll 23 februari. Pris 1800kr.

19.Fire & Ice Winter Retreat – en ljuvlig heldag i hälsans tecken där vi tar hand om kroppen och sinnet. Vi utövar mjuk yoga, varm yoga och mindfulness, äter fantastisk näringsrik mat, lyssnar till inspirerande livsstilsråd, badar bastu, hoppar i havet och relaxar i vår heta pool ute. 

Vinter retreat passar alla nivåer av yogautövare som vill må fint och stärka sig i vinter. 
Söndagen den 2/2 kl.9-17 med Jona Dahlquist & Maya Ginsburg. Pris 1800kr

20. Kom-i-kapp-yoga – för alla som missat ett pass under vintern. Vi har ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje kursperiod. Du kan även ta igen på andra kurser i mån av plats. Det är gratis att ta igen och vi tar inte emot någon föranmälan. Du ska bara dyka upp och anmäla dig hos läraren.

Varmt välkommen säger vi till alla som yogar med oss att ta igen söndagen den 22 mars kl. 9:00-12:00

21. Kundaliniyoga Skön Söndag – vi firar sommartid med kundaliniyoga, avslappning, mantrasång, frukt och te. Samt bastu och havsdopp.

Skön söndag passar alla som vill ta hand om kropp, sinne och själ och få den bästa startan på sommartid.
Söndag 29 mars kl.9-12 med Ann-Jeanette Nilsson och Lilly Kullberg. Pris 300kr.

 

 

Gravidyoga lugnar

En graviditet är jobbig för både kropp och själ, och för många kan yoga vara ett bra sätt att minska stressen, hantera smärtan och förbättra sömnen. Det finns  forskningsstudier som visar att yoga kan minska din stress och ge dig mer lugn. Du kan börja med gravidyoga hur tidigt du vill under din graviditet, och fortsätta till dess det är tid för bebisen att komma ut. Du har glädje av att kunna olika andningstekniker och avslappningsövningar när du ska föda. För att lära dig hantera smärtan tränar vi på att andas djupt och långsamt genom näsan och på att följa kroppens rytm. Varmt välkommen på gravidyoga med Lisa. Ny kurs startar tisdagen den 5 november kl. 19:15 och pågår till den 10 december. Du anmäler dig här!

Kom i kapp yoga söndagen den 17 november

Hej yogavänner!

Nu är det dags att yoga i kapp. Vi har kommit in en bit in på höstterminen och du kanske har råkat missa ett kurstillfälle … eller två? Söndagen den 17 november kan du ta igen.

Du som yogar på ovanvåningen i sal Utsikten får mjuk&skön kundaliniyoga med Ann-Jeanette Nilsson klockan 11 – 12. Du som hotyogar i Hotboxen kan välja mellan intensiv Hot Atletisk +38°C kl.9-9:50 eller Hot Core +38°C kl.10-10:50 med Jona Dahlquist.

Det är bara att dyka upp i tid till passet, vi tar inte emot några föranmälningar. Vi har mycket hjärterum på Studio Canalis och vid tidigare kom-i-kapp-yoga-tillfällen har alla fått plats. Varmt välkommen, ta med din egen yogamatta som vanligt och ett friskt humör!

  • Kom i kapp yoga söndag 17 november 

  • 9-9:50 Hot Atletisk yoga +38°C med Jona Dahlquist

  • 10-10:50 Hot Core Yoga +38°C med Jona Dahlquist

  • 11-12 Mjuk kundaliniyoga med Ann-Jeanette Nilsson

Ny 6-veckors kurs i yoga för gravida startar den 5 november …

Har du en baby i magen?
Vill du ge dig själv och din baby en fin stund?
Välkommen på gravidyoga tillsammans varje tisdag kl.19:15!

Vi startar tisdagen den 5 november kl.19:15
Kursen pågår i 6 veckor fram till tisdagen den 10 december
Priset är 1100kr och du anmäler dig här!

Välkommen att öva mjuk yoga, öka kontakten med din baby och förbereda kroppen och sinnet inför förlossningen. Vi har gravidyoga i form av BirthYoga tillsammans med Lisa Persson, som är doula, personlig mental tränare och grundare av BabyHealth och BirthYoga™ Lisa ger förlossningsförberedande gravidyoga, som är stärkande och välgörande med stort fokus på andning och avslappning. Ta med sköna kläder och din yogamatta. Varmt välkommen, vi ses snart i yogasalen!