Nytt

Grattis till er alla …

… för att ni kommer till yogamattan. Tillsammans skapar vi goa vibbar och håller energin flödande i höst. Vi är tacksamma för att ni prioritera hälsa och välmående och komma hit varje vecka för att träna styrka, balans, smidighet och fokus. Om du inte kan delta pga sjukdom live-streamar vi alltid yoga på söndagar kl.18 så att du kan vara med hemifrån.

Med värme och omtanke, 

Jona

Första veckan …

Vi har helt ljuvlig start med soliga kvällar och härliga dopp i havet. Tack för att ni kommer hit och skapar yogamagi den här hösten. Nu fortsätter vi med energi, positivitet och entusiasm tillsammans vidare in i de mörkare veckorna. Vi coacher är här för din skull och om det är något du undrar över, tveka inte att tala med oss i samband med träningen. Vi vill att du ska känna dig 100% nöjd med din upplevelse.

Med vänlig hälsning, 

Jona Dahlqvist
Ägare och ansvarig för verksamheten på Studio Canalis

Hösten startar nu …

Och vi är laddade …

Vi har fullbokat på exakt alla våra kurser vilket är super och jättekul! Sanningen bakom fullbokningen är att vi har dragit ner rejält på gruppernas storlek. Nu är det ännu mer covid-19-avstånd mellan alla som vill träna, andas, leva och meditera. Vi längtar efter att träffa alla stammisar och nya gäster och vårt mål är att skapa en inspirerande och positiv höst med massa härlig träning för hälsa och livskraft. Yogaträning är mycket mer än det som händer i själva yogasalen och måttet på din framgång är inte om du når tårna eller kan stå på händer, utan riktig framgång är när du lever ditt liv fullt ut och kan hantera vardagens prövningar. Vi lägger ner vår själ i den här studion, vår undervisning och i att du ska må så bra som möjligt. Varmt välkommen till Studio Canalis senast 5 minuter innan start. Här hittar du några råd på vägen hit … 

 

Jona

Yoga för alla gravida

Känner du någon som känner någon … eller har du själv en bebis i magen? Gravidyoga är supermysig träning som passar alla – oavsett hur långt man har kommit i sin graviditet. Tisdagen den 15 september kl.17:00 startar vi en ny 6-veckors kurs i gravidyoga i liten grupp med gott om avstånd. Träningen består av sköna rörelser och förbereder kroppen och sinnet inför förlossningen. Andning och avslappning ingår också. Ge dig själv eller en kompis den här unika möjligheten; träning, avslappning och förlossningsförberedelse i samma paket. Mycket varmt välkommen! Du anmäler dig här!

Med värme,

Jona

Psst … Om du inte är gravid ska du absolut testa ashtangayoga, som ger dig rejäl träning. Vi har bara en plats kvar till ashtanga och du anmäl dig här!

 

vi ger dig mer mjuk yoga …

Vi älskar mjuk yoga där andetaget stödjer oss genom hela passet medan vi blir smidiga, starka och sköna i hela kroppen. Därför startar vi upp en helt ny grupp mjuk yoga på kvällen onsdagen den 16 september. Vi tar enbart emot 10 nya deltagare till denna unika yogagrupp och därmed blir det dubbelt så mycket avstånd som Folkhälsomyndigheten rekommenderar i coronatider. Vi välkomnar alla, unga som gamla, som vill ha en härlig stund för hela kroppen och sinnet. Unikt med klassen är dessutom att yogaläraren spelar levande musik i slutet av passet. Läs mer och boka här!

Yoga på havet är härligt …

I dag var det skön SupYoga i Falsterbokanalen. Det blev en solig stund med paddling och yoga där vi fick utmana balansen och bli ett med havet. Yoga på en surfbräda är härlig träning och mindfulness för alla som gillar väder, vatten, vind och yoga. Vi är supernöjda med eventet och är inspirerade att köra igen!

vi inspirerar till rörelse …

Vårt mål på Studio Canalis är att inspirera till rörelse. Den rådande uppfattningen är att regelbunden rörelse av måttlig till medelhög intensitet förbättrar funktionen i immunsystemet och kan minska känsligheten för infektioner. Goda hälsofrämjande effekter tycks ofta kunna uppnås redan vid lägre intensitet och den som är inaktiv och otränad förbättras relativt sett mer än den som är vältränad. Jättebra tycker vi! Du kommer att känna effekten direkt. Vi fortsätter att förbättra vår hälsa i höst – varje individ på sin egen nivå. Det är Du mot 2020!

Hälsa är en känsla inte ett utseende!

Jona

 

den heta yogan …

Fysisk aktivitet som yoga kan utföras vid olika intensitet. Ju högre intensitet, desto större blir påverkan på olika kroppsfunktioner. Pulsen ökar, andningen flerfaldigas, blodtrycket ökar, kroppstemperaturen stiger, hjärtats och musklernas genomblödning ökar, det bildas mer mjölksyra och frisättningen av hormoner som adrenalin, tillväxthormon och kortisol ökar. Våra mer intensiva yogapass ger dig alla fysiska godsaker plus att du blir vig, glad och får bättre fokus! Vi har platser kvar till följande mer intensiva yogapass:

Hösten startar från och med måndagen den 14 september. Höstterminen är 12 veckor lång med en paus under höstlovet. När du bokar dig har du en garanterad plats under hela hösten och om du inte kan komma har vi gratis kom-i-kapp-yoga vid två tillfällen där du kan ta igen det du missar.

Varmt välkommen, låt detta bli en bra höst för dig!

Jona

den mjuka yogan …

Kropp och sinne mår bra av fysisk aktivitet som yoga och människokroppen är byggd för rörelse. Yoga utövas mjukt och medvetet med hänsyn till den egna kroppen och dagsformen. Sköna övningar gör kroppen smidig och stark och din yogalärare anpassar programmet och ger alternativa övningar så att du kan yoga efter din förmåga. Vi guidar dig varsamt så att träningen utförs säkert och korrekt. I yogasalen med fönster från golv till tak och med underbar utsikt över havet och naturreservatet har vi gott om svängrum och håller armlängds avstånd. Din hälsa och ditt välmående är alltid vår högsta prioritet. Här är en lista på härliga yogapass som du kan anmäla dig till. Till alla dessa pass tar vi bara emot 12 personer i varje grupp:

Hösten startar från och med måndagen den 14 september. Höstterminen är 12 veckor lång med en paus under höstlovet. När du bokar dig har du en garanterad plats under hela hösten och om du inte kan komma har vi gratis kom-i-kapp-yoga vid två tillfällen där du kan ta igen det du missar. Du är välkommen att mejla till mig på jona@studiocanalis.se så hjälper jag dig att välja rätt yoga för just dig. 

Med värme och omtanke,

Jona

Vi förbereder oss för höst …

Vi njuter av augustivärmen! Det kanske ser stängt ut på ytan men det är högtryck och här pågår massa planering och egen träning. Att vi är lite lediga från coachingen nu betyder att vi kommer tillbaka inspirerande när det nya höstschemat kör igång. Vi har skapat ett spännande program med något för alla och ser med glädje fram emot att ge dig den bästa upplevelsen. Du kommer att känna av effekterna av träningen på ett tydligt sätt genom en starkare, smidigare kropp och ett lugnare sinne med mer fokus.

Tack för det! Namaste!

Jona & alla yogalärare på Studio Canalis

Yogameny hösten 2020