Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yang & yinyoga med Lilly

september 20 @ 18:00 - 19:30

2,200.00kr

Yang & yinyoga är en kombination av aktiva yogarörelser (yang) och passiva yogarörelser (yin). Klassen inleds med aktiva övningar som bygger styrka, balans och kroppskontroll för att övergå till passiva lugna övningar som ökar rörlighet och smidighet. Medveten andning går som en röd tråd genom passet. Fördelarna med yang & yinyoga är att den är både stärkande, stretchande och avslappnande samt att den ökar rörlighet i leder och bidrar till större medveten närvaro. Yogan är enkel att utföra och passar alla. Mindfulness – medveten närvaro är en viktig komponent i yang & yinyoga. Yogalärare är Lilly Kullberg med över 15 års erfarenhet av olika former av yoga och meditation.

”Yoga är passion, glädje och livslust, att stanna upp, blicka inåt, och se den vackra oändligheten, ett verktyg för att odla medmänsklighet och ödmjukhet. Den österländska kulturen inspirerar mig. Yoga och meditation har gett mig en utökad medvetenhet, bättre fokus, ökad uthållighet och ett inre lugn”. – Lilly

Hösten 2023

Terminen pågår 18 september – 3 december
Uppehåll höstlovet 30 oktober – 5 november
Priset för 10 gånger yoga under perioden är 2200kr
Du kan du ta igen gratis på andra dagar och tider
Vi ordnar även gratis kom-i-kapp-yoga 9 november kl.9-12

Detaljer

Datum:
september 20
Tid:
18:00 - 19:30
Kostnad:
2,200.00kr
Evenemang Kategori:

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte tillgängliga än

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *