Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Workshop i armbalanser med Daniel

december 18 @ 09:00 - 11:30

kr400

Välkommen på en rolig utmaning tillsammans med yogalärare Daniel Ståhl där du får lär dig grunderna för armbalanser och handstående. Du behöver inte utöva yoga eller kunna stå på händer för att vara med. Den här workshopen vänder sig till alla – nybörjare som erfaren atlet – som vill öka sin kunskap om de viktigaste komponenterna för att kunna utveckla stabila armbalanser och handstående, samt bygga styrka och teknik för att kunna avancera vidare. Vi kommer att jobba med övningar som ökar din medvetenhet och kunskap. Du kommer få en större förståelse för vad just du behöver jobba med för att komma vidare och framförallt – du kommer ha väldigt roligt. Ta med dig en egen yogamatta och snacks om du behöver. Vi bjuder på te och smoothie.

Yogalärare Daniel är expert på inversioner (upp och nervända ställningar) och vi ser honom oftare ståendes på händer än fötter. Han gillar att undervisa stark och lekfull Vinyasayoga med ett meditativt och medvetet perspektiv. Med lättsamhet och non-attachment guidar han oss genom nya utmaningar!

 

  • Kursnamn: Workshop i armbalanser med Daniel
  • Lördag 18 december kl.9-11:30
  • Pris: 400kr

 

Detaljer

Datum:
december 18
Tid:
09:00 - 11:30
Pris:
kr400
Evenemang Kategorier:
,

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Workshop i armbalanser med Daniel
400.00 kr
5 available

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *