Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Simning med Josefine, Madelen och Jona

juli 3 @ 07:00 - 08:00

840.00kr

Simning i havet vid Falsterbokanalen med ett härligt gäng är fantastiskt kul. Du lär dig olika strategier för simning i öppet vatten, som att läsa strömmar, möta vågor, navigering och andningsteknik. Känslan mindfulness i vatten är viktig för att ta sin simteknik till nästa nivå – därför har vi kul och skapar förutsättningar för fint flow i havet. Stämning under träningen är vänlig och upplyftande vilket är viktig för att du ska känna dig trygg och trivas i havet. Du simmar i ditt tempo och vi inspirerar dig till spontana (frivilliga) simutmaningar, som att hoppa från piren, runda fyren och simma snabbt mellan bryggorna på beachen. Coach är Jona Dahlqvist, som har simmat och coachat simning i Falsterbokanalen i alla väder och vågor sedan år 1999. Som simmande coacher har vi också  ”delfinen” Madelene Rydqvist, simmare och triathlet samt Josefin Jangvert, som tävlar i SwimRun på elitnivå. Varje simpass är unikt och genom att träna kontinuerligt utvecklar du din vattenkänsla, styrka och uthållighet.

Simning 3 juli – 28 juli 2023

Måndagar 7-8 med Josefine Jangvert
Onsdagar 17-18 med Madelene Rydqvist
Fredagar 7-8:30 med Jona Dahlquist

Priset är 840 kr för alla 12 simpass inklusive bastu efter passet och du kan boka redan nu här nedanför.
Om du vill delta på enstaka pass är priset 200kr per simpass som betalas med swish på plats. Detta kan inte bokas i förväg.

Mer info om simträningen


  • Måndagar kl.7-8 Sim Styrka med Josefine Jangvert: Du utvecklar din styrka genom att simma ett antal  längre intervaller.Totalt simmar vi 1800-3000 meter totalt och du bestämmer själv om du vill korta ner eller förlänga simpasset.

  • Onsdagar kl.17-18 Sim Snabbhet med Madelene Rydqvist: Du får du träna teknik och korta intervaller med fokus på att bli snabbare i havet.Totalt simmar vi 1000-2000 meter med hög kvalitet.

  • Fredagar kl.7-8:30 Sim Distans med Jona Dahlquist: Du får simma längre distanser. Vi delar in oss i fartgrupper och du får en jämnstark kompis att simma med. Vi väntar in varandra på vissa platser under simpasset. Totalt simmar vi cirka 2000-5500 meter på fredagar.

Praktisk info: Ta med våtdräkt, badmössa och simglasögon. Vi simmar i havet där temperaturen varierar mellan +12° och +18°C på sommaren. Våtdräkt rekommenderas om vattnet är under +16°C och de flesta brukar ha våtdräkt upp till +20°C. Vi samlas 15 minuter innan passet startar på innergården vid Studio Canalis för att ta på oss våtdräkt. Vi går igenom träningen så att alla vet vad det är för upplägg och övningar som gäller innan vi gemensamt går ner till havet. Vi går även igenom vissa säkerhetsrutiner och regler för trygg simning. Efter passet tar vi av oss våtdräkter vid uteduschen och hänger upp våtdräkter ute. Bastun är på så att du kan värma dig efter passet.

Detaljer

Datum:
juli 3
Tid:
07:00 - 08:00
Kostnad:
840.00kr
Evenemang Kategori:

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte tillgängliga än

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *