Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

PT Crawl med Madelen

juli 9 @ 11:00 - 12:00

420.00kr

Längtar du efter att glida fram i havet utan ansträngning? .

PT Crawl är ett unikt träningspass i liten grupp för dig utan tidigare erfarenhet av havssimning. Vi går igenom grunderna för frisim och vad man ska tänka på i varje armtag. Inga förkunskaper behövs. Du som redan kan lite frisim och vill finslipa på din teknik, eller du som vill repetera dina kunskaper från förra sommaren, är också varmt välkommen. Coach är Madelen Rydqvist, simmare och triathlet som tränat nybörjare på Canalis sedan starten.

Praktisk info: Ta med våtdräkt, badmössa och simglasögon. Vi simmar i havet och temperaturen varierar mellan +14° och +18°C. Våtdräkt rekommenderas om vattnet är under +16°C och de flesta brukar ha våtdräkt upp till ca +20°C. Vi samlas 15 minuter innan passet startar på innergården vid Studio Canalis för att ta på oss våtdräkt. Vi går igenom träningen så att alla vet vad det är för upplägg och övningar som gäller innan vi gemensamt går ner till havet. Efter passet tar vi av oss våtdräkter vid uteduschen och duschar ute.

Detaljer

Datum:
juli 9
Tid:
11:00 - 12:00
Kostnad:
420.00kr
Evenemang Kategori:

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte längre tillgänglig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *