Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga Skön Söndag. Fullbokat!

31 mars, 2019 @ 09:00 - 12:00

400kr

Kom och fira sommartid tillsammans med oss!

  • Söndagen den 31 mars kl. 9-12 öppnar vi Studio Canalis för yoga, meditation, bastu, havsbad och japanskt bad i stillhet och samklang med naturen.
  • Vi håller ett klassiskt kundaliniyogapass, som ger dig vitalitet för att möta våren med nya krafter. Passet vänder sig både till dig som är nybörjare och för dig som är van utövare. Yogan är på grundläggande nivå och alla är varmt välkomna. Efter yogapasset bjuder vi på en värmande indisk soppa och sedan är det fritt fram att basta och bada i lugn och ro. Ta med mjuka kläder, en filt till avslappning, handduk och baddräkt. Vi har yogamattor att låna ut, men om du har en egen, ta gärna med den.
  • Vill du starta söndagen ännu tidigare och möta ljuset när vi går in i sommartid? Klocka 6:30-8:45 har vi ett speciellt yogapass, som kallas Kundaliniyoga Sadhana. Vi förbereder kroppen med ett energigivande yogapass och möter därefter soluppgången med en 60 minuters sjungande mantrameditation, som kallas Aquarian Sadhana. Vi kommer att dela ut ”sånghäfte” till alla som vill vara med. Dörrarna öppnas kl. 6:15. Efter morgonpasset bjuder vi på te och frukt.
  • Priset är 400 kr för hela dagen.

Varmt välkomna önskar Ann-Jeanette, Jona och Lilly

Detaljer

Datum:
31 mars, 2019
Tid:
09:00 - 12:00
Pris:
400kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *