Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kom i kapp yoga 22 november

22 november, 2020 @ 09:00 - 12:00

Gratis

Hur kan man ta igen när man missar ett pass?

Vi har gratis ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje säsong så att du kan ta igen de gånger du missat yogan. Du kan även ta igen på andra dagar i mån av plats under samma säsong. Då ska du komma till Canalis och chansa på att det finns en plats till dig. Det är yogaläraren som bedömer om det är tillräckligt med utrymme. Du kan se schemat på alla pågående yogapass i kalendern här!

Ska jag mejla om jag inte kan komma?

Vi har inget system för att administrera din frånvaro och vi kan inte heller svara på om det finns plats på någon annan klass att att ta igen. För att ta igen på andra tider än när vi har kom i kapp yoga behöver du alltså chansa på att det finns plats till dig. Anmäl dig här nedanför till kom i kapp yoga den 22 november. Hotyoga kl.9 med Jona, Mjuk Yoga kl.10 med Ann-Jeanette och Hotyoga kl.11 med Daniel.

Hur många platser finns det per grupp?

Vi har för närvarande begränsat antalet platser till 12-14 i varje grupp och detta gäller båda hotyoga och ”vanlig” yoga, vilket innebär att vi har extra mycket utrymme och kan hålla god distans till varandra.

Detaljer

Datum:
22 november, 2020
Tid:
09:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte längre tillgänglig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *