Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kick Start Hotyoga +38°C – Testa Hotyoga!

13 september, 2021 @ 17:00 - 18:00

500.00kr
Är du nyfiken på hotyoga? Vill du testa hur det är att hotyoga i +38° för att kanske upptäcka att du gillar det lika mycket som vi? Varmt välkommen till en kickstart där du får testa tre olika hotyogapass tillsammans med tre av våra professionella yogalärare. Priset är 500kr och du kommer att känna effekten oavsett tidigare erfarenhet! Vi rekommenderar dig att klä dig i linne/top och shorts/tajts. Ta med en egen yogamatta och en handduk att ha ovanpå yogamattan. Det finns speciella handdukar för yogamattor med ”små gummipluppar” så att handduken inte glider – men det funkar med en helt vanlig handduk också. Om du vill fortsätta att hotyoga regelbundet kan du skaffa en handduk för yogamattan senare.   Frågor och svar hittar du här!

 • Måndag 13 september: 17-18 Hot Fire Vinyasa +38°C 60. Daniel Ståhl
 • Onsdag 15 september: 17-18 Hot Earth Vinyasa +38°C 60. Gabriella Billsten
 • Tisdag 21 september: 18:45-20 Hot Flow +38°C 75. Lisa Persson

Detaljer

Datum:
13 september, 2021
Tid:
17:00 - 18:00
Kostnad:
500.00kr

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte längre tillgänglig

2 kommentarer på “Kick Start Hotyoga +38°C – Testa Hotyoga!

 1. Jag är intresserad av vilket som helst typ av hot toga för 2 personer. Var snäll och kontakta oss om det finns möjlighet till det.
  Med vänliga hälsningar

  1. Hej Reza och tack för din fråga!

   Just nu är alla våra hotyogakurser fullbokade. När nu höstterminen rullar igång igen, så präglas verksamheten fortfarande av pandemin vilket innebär att vi har mindre grupper. Vår ambition är att vi ska bedriva träningen så smittsäkert som möjligt. Senare under hösten kan vi komma att släppa fler platser. Tipset är att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du veta när vi släpper nya platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *