Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hur kan jag ta igen ett missat yogapass?

4 december, 2021 @ 11:00 - 12:15

Gratis

Vi har ”kom-i-kapp-yoga” i slutet av varje säsong så att du kan ta igen missade pass. Nästa tillfälle är lördagen den 4 december. Vi har både hotyoga och vanlig yoga på programmet och du kan välja vad du vill. Att yoga i kapp är gratis för alla som deltagit den här terminen och du anmäler dig i förväg genom att boka en plats. Ta med dig en egen yogamatta  och ett friskt humör. Till hotyogan behöver du dessutom en handduk att ha ovanpå yogamattan och till yoga behöver du en filt till avslappningen. Varmt välkommen att sträcka ut och värma upp kroppen, sinnet och själen.

  • Kom i kapp yoga lördagen den 4 december
  • kl.11-12 är det Hotyoga +38°C med Jona
  • kl.11:15-12:15 är det mjuk yoga med Ann-Jeanette

Du kan även få lov att ta igen på andra tider och pass i mån av plats. Då kommer du till Canalis och talar om för yogaläraren som ska hålla klassen att du önskar ta igen ett missat pass. Du kan  inte anmäla dig i förväg utan måsta chansa på att det finns plats. Schemat för alla pass som vi har pågående just nu hittar du här!

Varma hälsningar,

Jona

Detaljer

Datum:
4 december, 2021
Tid:
11:00 - 12:15
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte längre tillgänglig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *