Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frisim för nybörjare tisdagar

16 juni, 2020 @ 17:00 - 17:45

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 17:00 på tisdag, upprepas till 4 augusti, 2020

1,440.00kr

Vill du lära dig frisim från början? Längtar du efter att glida fram i havet utan ansträngning? Vill du simma snabbt och effektivt? Välkommen att lära dig frisim från grunden. Vi har max 8 personer i gruppen för att ge varje simmare maximalt fokus och feedback. Frisim för nybörjare är ett unikt träningspass tillsammans med Madelen Rydqvist, elitsimmande triathlet med stor erfarenhet av simcoaching. Vi lär oss grunderna för hur man simmar frisim och vad man ska tänka på i varje armtag. Inga förkunskaper behövs. Kursen pågår 8 veckor vilket är en rimlig tid för att lära sig tekniken. Ta med badmössa och simglasögon.  Priset är 1200kr för coaching i liten grupp med max 8 personer. 

Praktisk info: Ta med badmössa och simglasögon. Vi simmar i havet och temperaturen varierar mellan +14°-+18°C. Våtdräkt rekommenderas om vattnet är under +16°C och de flesta brukar ha våtdräkt upp till ca +20°C. Vi samlas alltid 15 minuter innan passet startar på innergården vid Studio Canalis för att sätta på oss baddräkt, våtdräkt & simglasögon. Vi går igenom träningen så att alla vet vad det är för upplägg och övningar som gäller innan vi gemensamt går ner till havet. Vi mäter också aktuell vattentemperatur så du vet vad som väntar dig. Efter passet tar vi av oss våtdräkter vid uteduschen och värmer upp sig i bastun. Simmare duschar i uteduschen eller använder duschar inne vid bastun. Läs mer om hur det är att träna Open Water Simning i Falsterbokanalen och om våra coacher här!

Detaljer

Datum:
16 juni, 2020
Tid:
17:00 - 17:45
Kostnad:
1,440.00kr
Evenemang Kategori:

Plats

Studio Canalis
Västra Kanalvägen 20
Höllviken, Skåne 236 41
+ Google Map

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokning är inte längre tillgänglig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *