Yoga Pop Up 4-9 september!


Prova medicinsk yoga med Eva måndag 4 september kl.18-19:30

Medicinsk yoga är en mjuk form av helhetsträning under lugna meditativa former som passar alla. Vi gör enkla rörelser och flöden som stärker hela kroppen. Medveten andning är grunden i träningen och knyter ihop de fysiska och mentala. 

Testa yin och yang med Lilly onsdag 6 september kl.18-19:30

Ett skönt pass som passar alla och ger dig både stillsam och fysisk yoga för att nå balans och helhet. Skapar både styrka och smidighet Ger dig både energi och avkoppling. Utforskar både rörlighet och stillhet.

Kom och Kundaliniyoga med Ann-Jeanette lördag 9/9 kl.9-10:30

Kundaliniyoga är en kombination av rörelser, andning, avslappning, meditation och medveten närvaro (mindfulness). Klassen inleds med enklare uppvärmning och därefter följer en serie yogaövningar som ger styrka och smidighet.

  • Priset är 100kr per som swischas till oss på plats
  • Du bokar din plats under respektive pass på studiocanalis instagram
  • Om du inte har instagram mejla jona@studiocanalis.se och så reserverar vi en plats till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *