Fördjupa din kunskap! Bli Yogalärare!

Vi driver en 1-årig yrkesutbildning till internationellt licensierad yogalärare certifierad av yoga alliance. Utbildningen är ett helhetskoncept där du fördjupar din egen yogapraktik samtidigt som du lär dig att hålla egna yogaklasser. Det är en inspirerande multi-style yogautbildning som ger dig en bred erfarenhet. Vi välkomnar både nya yogautövare och rutinerade yogaentusiaster oavsett dagsform eller erfarenhet. Utbildningen består av 8 helger totalt. Du kan välja att bara gå en helg eller bygga vidare till 8 helger totalt för att få internationell licens.

Helg 1: Hathayoga & Hotyoga

Lär dig anatomi, teori och teknik. Lär dig klassisk hathayoga, vinyasayoga och hotyoga. Njut av god mat, spännande föreläsningar, workshops, bastu och havsdopp.

Den 23-24 september. Läs mer här!

Helg 2: Yinyoga & Mindfulness

Lär dig mer om yinyoga och mindfulness och hur du kan använda dig av dessa verktyg i vardagen. Många upplever att de lättare kan hantera till exempel oro, stress och smärta genom att använda yinyoga och mindfulness.

Den 20-22 oktober. Läs mer!

yrkesutbilDninG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *