ett minne för livet den 25 juni kl.4

Du stiger upp jättetidigt medan alla andra fortfarande sover. Du tar på dig varma sköna kläder, bär med din yogamatta och filt. Naturen är tyst när du sakta går ner mot stranden. Där framme brinner en värmande eld och du kan se att någon redan har rullat ut sin matta i sanden. Du sätter dig ner och ser hur andra ansluter från olika håll. Havet är helt stilla. Klockan 04:00 hälsar Jona välkommen och med mjuka rörelser börjar du att väcka kroppen och sinnet till liv. Snart börjar det ljusna och du ser solen stiga upp över horisonten. Solen värmer upp den svala morgonen och efter passet blir det ett efterlängtat dopp i havet samt en kopp het dryck. Varmt välkommen. Snart skapar vi minnen tillsammans igen.

När: Vill du uppleva detta magiska ögonblick söndagen den 25 juni kl.4-6? Såklart du vill! Det är dessutom helt gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg. Just come!

Var: Vi ses på stranden cirka 200 meter öster om den Vita Bastun som är på den Östra Piren vid Falsterbokanalen. Alltså på andra sidan av Falsterbokanalen om man kommer från Canalis. Gå ner till havet och ta sikte på en eld! Parkera bilen eller cykeln på Östra Kanalvägens Parkering. Gå ner till Den Vita Bastun och fortsätt gå längs med stranden österut. Ta sikte på en eld som brinner i sanden. Om du går ner till stranden från någon annan plats, t.ex närmare Kämpinge, gå då i riktning mot Falsterbokanalen och du kommer snart fram till elden.

Ta med: En egen yogamatta eller liggunderlag, en filt och varma kläder. Tänk på att junimorgonen är sval innan solen går upp och börjar värma din kropp. Ta även gärna med en termos med kaffe/te. Jag kanske bjuder på fika. Här nedanför är lite bilder från tidigare år, från 2010 och framåt, se det som inspiration till val av lämplig outfit.

Jag längtar efter att ses igen den 25 juni kl.4. Kramar och kraft!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *