Studio Canalis – Vår Story


Vi inspirerar till rörelse
Vi sprider välmående
Vi skapar gemenskap

Visionen är viktig – alla är välkomna till havet!

Vår story börjar på 90-talet när jag som ung 3-barnsmamma och heltidsjobbande arkitekt sökte verktyg för att reglera mitt humör. Jag började Yoga. Redan efter första gången fattade jag grejen. Yogan gav mig energi, balans och fokus att fullfölja mina mål. Jag utbildade mig till yogalärare och startade firma. Resan till ett flertal egna husprojekt, 20 Ironman och Studio Canalis hade börjat. Jag introducerade yoga på Formtoppen i Höllviken år 2002 och sedan fortsatte ett intensivt korståg av tävling, husritande och coaching runt Skåne, Sverige och världen.

Fast forward till 2023. Nu är jag sedan 4 år tillbaka ägare av Studio Canalis. Jag kan med stolthet säga att jag genom en stark vision har skapat en oas för träning och en mötesplats där alla trivs. Vi är ett grymt gäng bestående av 12 professionella yogalärare och coacher med unika kvaliteter. Vi har 300 engagerade gäster som deltar på olika kurser året om. Dessutom har vi afterwork och konferenser för hälsa och välmående. Tillsammans är vi en stor härlig Studio Canalis familj. 


För att avlasta mig administrativt och ge utrymme att fullföljandet mina visionär mål har jag nu involverat min dotter Julia Dahlqvist, som ska ta över den dagliga driften av Studio Canalis. Julia har en bakgrund som restaurangare och barägare. På fritiden är hon en driven doer och äventyrare som styr upp fester och event. Likväl älskar hon att spendera tid i naturen, vandra upp till Åreskutans topp, spela padel och golf. Julia kommer att vara en resurs för våra konferensgäster. Just nu utbildar hon sig till internationellt lic yogalärare.

Varmt välkomna till Studio Canalis – Liv och rörelsen vid havet!

med kärlek,

Jona Dahlqvist
Ägare

2 kommentarer på “Studio Canalis – Vår Story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *