Yoga & Hotyoga vintern 2023

Kära nya, gamla och nygamla yogagäster på Studio Canalis! Vi är jätteglada att meddela följande: Vinterns yogakurser kör igång som vanligt i mitten av januari och vi har flera olika former av yoga och hotyoga som passar alla – från nybörjare till elit. Bokningen öppnar 15 december.

Måndagar 17-18: Hot Fire +38°C med Daniel Ståhl

Hot Fire är dynamisk alignment-baserad vinyasayoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert och utmana oss själva. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som tycker om utmaningar, variation och rörelse.

Måndagar 18-19:15: Medicinsk Yoga med Eva Neurath

Medicinsk yoga är mjuk terapeutisk yoga för kroppen och sinnet. Yogapasset består av djupandning, mjuka rörelser, avslappning och meditation. Inga förkunskaper behövs för att delta. Medicinsk yoga passar dig som vill yoga under lugna meditativa former. 

Måndagar 18:30-19:45: Hot Fire +38°C med Daniel Ståhl

Hot Fire är dynamisk alignment-baserad vinyasayoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert och utmana oss själva. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som tycker om utmaningar, variation och rörelse.

Tisdagar 17-18: Hot Atletisk +38°C med Jona Dahlquist

Dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och fokus.

Tisdagar 18:30-19:45: Hot Flow +38°C med Lisa

Hot Flow kombinerar yogaställningar i ett naturligt flöde i ett behagligt gung. Till andetagens rytm skapar vi ett skönt ’flow’ genom att på ett smidigt sätt länka samman stående, sittande och liggande ställningar. Mjukt stärkande, lekfullt uppiggande och härligt lugnande. Passar dig som vill ha ett varmt skönt och flödande yogapass för kropp, knopp och själ.

Tisdagar 18-19:15: Kundaliniyoga med Ann-Jeanette Nilsson

Kundaliniyoga är mjuk yoga med flödande och statiska yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset består av en olika yogaserier som stärker dig fysiskt och mentalt och är en yogaform för alla. Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och både fysisk och mental utveckling. 

Onsdagar 6-7: Hot Atletisk +38°C med Jona Dahlquist

Dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och fokus.

Onsdagar 7:30-8:30 Hot Atletisk +38°C med Jona Dahlquist

Dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och fokus.

Onsdagar 17-18: Hot Earth +38°C med Gabriella Billsten

Kraftfull yoga och den passar dig som gillar fysiska rörelser och att träna hela kroppen. Yogapasset består av olika former av solhälsningar, klassiska yogaställningar och modernare variationer. På slutet får du varva ner och slappna av för att befrämja återhämtningen. 

Onsdagar 18-19:15: Kundalini flow med Cathy Bjerking

Kundalini Flow stärker och mjukar upp kroppen och passar dig som vill ha sköna yogaövningar. Yogan tränar upp din styrka, din rörlighet och närvaro i en kombination av fysisk och mental träning. Kundalini flow passar dig som både vill ha stretchande och fysiskt uppbyggande yogaövningar. 

Onsdagar 18:30-19:45: Hot Earth +38°C med Gabriella Billsten

Kraftfull yoga och den passar dig som gillar fysiska rörelser och att träna hela kroppen. Yogapasset består av olika former av solhälsningar, klassiska yogaställningar och modernare variationer. På slutet får du varva ner och slappna av för att befrämja återhämtningen. 

Torsdagar 17-18: Hot Water +38°C med Therese Gerdman

Flödande yoga till skön musik med solhälsningar, klassiska yogaställningar och mer moderna övningar. Yogan fokuserar på att bli stark och flexibel och passar alla nivåer. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som gillar omväxling, fysiska rörelser och vill träna hela kroppen. 

Torsdagar 18-19:15: Yang & Yinyoga med Lilly Kullberg

Yang & Yinyoga är en kombination av stärkande yogaövningar och mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av styrkeövningar samt djupgående stretchande övningar. Alla är välkomna; yang&yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne. 

Torsdagar 18:30-19:45: Hot 26&2 +40°C med Ellen Corké

Hot 26&2 är en  yogaform som består av 26 yogaställningar och 2 andningsövningar vilka utförs i samma ordningsföljd. Serien passar alla former av yogautövare – du utvecklas successivt och yogar på din nivå. Varmt välkommen in i värmen för fysisk och mental träning! Ta med en egen yogamatta och handduk att ha ovanpå yogamattan.

Fredagar 16-17:30: Hotyoga After Work

Hotyoga efter work är härlig hotyoga i +38°C värme följt av ett frivilligt havsdopp & bastu samt smoothie för den som vill. Det är varierande yogalärare på dessa pass och priset är 200kr/gång.

Söndagar 18 -19:15: Varm Yin Mind med Ann-Jeanette

Varm Yinyoga Mind är en lugn yogaform med fokus på mindfulness som stretchar ut hela kroppen. Klassen består av sittande och liggande positioner och kombinerar djupgående yoga för kroppen samt mindfulness för sinnet. Värmen och att vi stannar länge i olika positioner hjälper till att mjuka upp kroppen och göra dig smidigare. Vi tränar även mindfulness – att vara, snarare än att göra. Ta med dig en egen yogamatta. Ingen tidigare erfarenhet behövs, vi möter dig där du är.

Info

Vintern 2023 kör vi 8-veckors kurser i yoga och hotyoga med uppehåll under sportlovet.
Priset är 1600kr och betalas med Swish i samband med bokning.
Terminen startar måndag 23 januari 2023 och slutar söndagen 26 mars 2023.
Det är uppehåll på Sportlovet 20-26 februari.
Fredagar har vi Hot AW 27/1, 3/2, 10/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3 med varierande yogalärare.

Vi ökar nivån steg för steg under terminens gång och därför har vi yoga som hela sammanhängande kurser. Om du missar något pass under kursperioden är du varmt välkommen att ta igen på någon av den andra dagarna. Vi har även kom-i-kapp-yoga efter att kurserna är slut så att du säkert hinner ta igen allt du kanske missar. Anmälan öppnar i december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *