Vill du boka hela Canalis för möte med jobbet?

Vill du ha möten med ditt team på Canalis?

Vi börjar med att bjuda gänget på yoga som mjukar upp hela kroppen. Sedan har ni hela huset för er själva resten av dagen. Smoothies, hälsosam lunch, gofika och obegränsad tillgång till kaffe ingår. Priset är 1200kr per person. Boka er dag på Canalis här!

Canalis är en perfekt plats för konferens!

Miljön är unik och ni har hela huset för er själva, det är som att ha konferens hemma, mysigt och avslappnat. Vi välkomnar både små och stora sällskap (från 8 till 20 personer) som vill må bra på sin konferens. Ni får exklusiv rätt till hela fantastiska Canalis med bastu, japanskt bad utomhus, havsdopp och mötesrum med utsikt över Falsterbokanalen. Vi erbjuder inspiration i form av träning, yoga, föredrag, workshops, mindfulness och  — alltid med hälsa och ny forskning i fokus. Rörelse ökar enligt studier förmågan till komplex problemlösning med 80%. Inled därför din konferensen med ett träningspass! Passa även på att ta grupparbetet under en promenad längs havet. Studiocanalis—en mer kreativ konferens. Läs mer om våra paket och boka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *