härlig hotyoga för dig som gillar hetta …

Varmt välkommen att boka nu. Vi har några platser kvar!

Onsdagar 7:30-8:30: Hot Atletisk med Jona Dahlquist

Dynamisk yoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och fokus. Boka här!

Onsdagar 18:30-19:45: Hot Earth med Gabriella Billsten

Kraftfull yoga och den passar dig som gillar fysiska rörelser och att träna hela kroppen. Yogapasset består av olika former av solhälsningar, klassiska yogaställningar och modernare variationer. På slutet får du varva ner och slappna av för att befrämja återhämtningen. Boka här!

Torsdagar 17-18: Hot Water med Therese Gerdman

Flödande yoga till skön musik med solhälsningar, klassiska yogaställningar och mer moderna övningar. Yogan fokuserar på att bli stark och flexibel och passar alla nivåer. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som gillar omväxling, fysiska rörelser och vill träna hela kroppen. Boka här!

Torsdagar 18:30-19:45: Hot klassisk 26&2 med Ellen Corke

Klassisk serie bestående av 26 yogaställningar och 2 andningsövningar vilka utförs i samma ordningsföljd. Serien är mentalt och fysiskt utmanade och är för alla, nybörjare som van yogautövare. Klassen utförs i +40°C värme och passar dig som vill ha en strikt yogaform som utmanar dig fysiskt och mentalt. Boka här!

Info

Vi lär ut färdigheter successivt och vi skapar kontinuitet, gemenskap och ger professionell vägledning. Vi ökar nivån steg för steg under terminens gång och därför har vi yoga som hela sammanhängande kurser. Höstens kurser är 10 gånger och kostar 2000kr. Om du missar något pass under kursperioden är du varmt välkommen att ta igen på någon av den andra dagarna. Vi har även kom-i-kapp-yoga efter att kurserna är slut så att du säkert hinner ta igen allt du kanske missar. Vi har platser kvar och det är bara att anmäla sig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *