höstens yoga med utsikt…

I en väldigt vacker sal med magisk utsikt över träden och havet har vi olika former av yoga som passar alla former och kroppar. Vi lär ut färdigheter successivt och vi skapar kontinuitet, gemenskap och ger professionell vägledning.

Måndagar 18-19:15: Medicinsk Yoga

Medicinsk yoga med Eva Neurath är mjuk terapeutisk yoga för kroppen och sinnet. Yogapasset består av djupandning, mjuka rörelser, avslappning och meditation. Inga förkunskaper behövs för att delta. Medicinsk yoga passar dig som vill yoga under lugna meditativa former. Boka här!

Tisdagar 18-19:15: Kundaliniyoga

Kundaliniyoga med Ann-Jeanette Nilsson är mjuk yoga med flödande och statiska yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset består av en olika yogaserier som stärker dig fysiskt och mentalt och är en yogaform för alla. Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och både fysisk och mental utveckling. Boka här!

Onsdagar 18-19:15: Kundalini flow

Kundalini Flow med Cathy Bjerking stärker och mjukar upp kroppen och passar dig som vill ha sköna yogaövningar. Yogan tränar upp din styrka, din rörlighet och närvaro i en kombination av fysisk och mental träning. Kundalini flow passar dig som både vill ha stretchande och fysiskt uppbyggande yogaövningar. Boka här!

Torsdagar 18-19:15: Yang & Yinyoga

Yang & Yinyoga med Lilly Kullberg är en kombination av stärkande yogaövningar och mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av styrkeövningar samt djupgående stretchande övningar. Alla är välkomna; yang&yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne. Boka här!

Info

Vi ökar nivån steg för steg under terminens gång och därför har vi yoga som hela sammanhängande kurser.Höstens kurser är 10 gånger och kostar 2000kr. Om du missar något pass under kursperioden är du varmt välkommen att ta igen på någon av den andra dagarna. Vi har även kom-i-kapp-yoga efter att kurserna är slut så att du säkert hinner ta igen allt du kanske missar. Vi har platser kvar och det är bara att anmäla sig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *