Vi öppnar onsdag 9/2 kl.6!

Vi öppnar hela Studion och all planerad kursverksamhet från och med onsdag morgon den 9 februari kl.06:00. Du är mycket varmt välkommen in i värmen för skön yogaträning med vännerna på Canalis. Jag ser fram emot magiska yogastunder tillsammans och att skapa gemenskap genom rörelse. Hela schemat med nya startdatum hittar du här!

Vi ses i värmen,

Jona Dahlquist

Bakgrund: I dag meddelar ansvariga myndigheter och folkhälsomyndigheten att alla restriktioner kopplade till coronapandemin tas bort onsdagen den 9 februari 2022. Beslutet att avskaffa alla restriktioner tas för att läget inom sjukvården anses vara stabilt. Allmänna rådet om att stanna hemma vid symtom kommer att kvarstå. När det gäller Studio Canalis innebär det att vi kommer att öppna hela studion för all kursverksamhet onsdagen den 9 februari kl.06:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *