Nyhet! Massage med Linn på Canalis!

Vi är jätteglada över denna goda nyhet och välkomnar Linn Dorén till Studio Canalis! Hon har arbetat som Hälsopedagog i Malmö under en femårsperiod men tyckte nu att det var dags att komma hem till Näset.

Linn erbjuder både massage, yoga och personlig träning. Alla tjänster skräddarsys efter behov. Massagen kan t.ex. vara medicinskt djupgående vid muskulära besvär eller mer avslappnande, eventuellt med inslag av eteriska oljor.

Vad motiverar dig mest när det gäller träningsupplägg? Privat, tillsammans med en kompis eller i grupp? Välj och vraka men vänta inte för länge. Tiderna ryker fortare än kvickt…

För bokning eller mer information: Ring Linn på 0732-446665 eller maila linn@humaniform.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *