Hur kan jag ta igen ett missat yogapass?

Du kan få lov att ta igen ett missat pass i mån av plats. Då kommer du till Canalis och talar om för yogaläraren som ska hålla klassen att du önskar ta igen. Du kan inte anmäla dig i förväg utan chansar på att det finns plats (oftast får alla plats). Schemat för alla pass som vi har pågående just nu hittar du här!

Vi har även ”kom-i-kapp-yoga” i slutet av varje säsong så att du kan ta igen missade pass. Nästa tillfälle är lördagen den 4 december. Vi har både hotyoga och vanlig yoga på programmet och du kan välja vad du vill. Att yoga i kapp är gratis för alla som deltagit den här terminen och du anmäler dig i förväg genom att boka en plats. Ta med dig en egen yogamatta  och ett friskt humör. Till hotyogan behöver du dessutom en handduk att ha ovanpå yogamattan och till yoga behöver du en filt till avslappningen. Varmt välkommen att sträcka ut och värma upp kroppen, sinnet och själen.

  • Kom i kapp yoga lördagen den 4 december kl.11-12. Hotyoga +38°C med Jona. Anmäl dig här!
  • Kom i kapp yoga lördagen den 4 december kl.11:15-12:15 Mjuk yoga med Ann-Jeanette. Anmäl dig här!

Varma hälsningar,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *