Nytt

Nytt

  • Från och med den 29 september upphörde Folkhälsomyndighetens föreskrifter som gällt under större delen av pandemin. Det innebär bland annat att rekommendationen att om möjligt arbeta hemma nu är borttagen. Det är dock även fortsättningsvis viktigt att hålla sig hemma och undvika kontakt med andra vid tecken på sjukdom, att testa sig vid symtom och att följa de råd och vägledningar som finns för smittspårning. Läs mer om vad som gäller från och med den 29 september på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Information om höstterminen 2021

  • Vi kommer att fortsätta erbjuda fantastisk yoga och ta hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi fortsätter att använda två ingångar ett då vi tycker att det funkar bra! Du som går en kurs i hotyoga använder entrén på bottenplan. Du som går på ”vanlig” yoga går upp till plan 2 via spiraltrappan på utsidan/baksidan av huset och går in via balkongen.

Stanna hemma om du har covid-19

  • Om du har testat dig för covid-19, ska du följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. En vaccinerad person som får symptom ska stanna hemma och testa sig för covid-19.

 

Tusen tack för tålamod, förståelse och stöd under den här perioden!

Hälsar Jona Dahlquis, studioägare

 

En kommentar på “Nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.