kom tillbaka till yogan

Vi ser jättemycket fram emot att öppna upp yogan igen. Det har varit en lång ledighet för oss alla och yogaträningen har kanske halkat lite efter? Ingen fara, vi är här för dig och hjälper dig att göra startsträckan smidig och lätt. Kom bara igång och ha tålamod. Yoga är en livsstil och se de första två veckorna som starten på en längre resa och stressa inte upp dig. Börja långsamt. Undvik att gå ”all in” med att nå tårna. Att anpassa sig till en nya rutin brukar vara svårast i början och när du väl tagit dig igenom de två två veckorna så kommer det att kännas mycket lättare. Fokusera på att hålla motivationen uppe och du kommer naturligt in i ”flowet”.

  • Börja försiktigt
    Ta det försiktigt, och var snäll mot dig själv, vi ökar nivån successivt under kursens gång, och du kommer att märka skillnad vecka för vecka.
  • Ta bort alla hinder
    Planera och ta bort allt som kan hindra dig ifrån att komma till Canalis. Ställ yogamattan vid ytterdörren så att du minns att ta med den.
  • Belöna dig själv
    Det finns forskning som visar att vår inre motivation ökar när vi känner oss stolta över oss själva? Ge dig själv en klapp på axeln efter passet, det hjälper!

2 kommentarer på “kom tillbaka till yogan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *