När öppnar ni upp fler platser?

Det korta svaret är: Så fort vi kan!

Här kommer det längre svaret: Studio Canalis kommer fortsätta följa ansvariga myndigheters vägledning och det finns fortfarande restriktionerna som påverkar antal deltagare, avstånd mellan deltagare och krav i samband med in-och utgång. Fortfarande gäller begränsningsförordningens regler om att begränsa antalet deltagare på yogapassen på ett sätt som är säkert från smittskyddssynpunkt. Vi måste utforma verksamheten på ett sådant sätt att trängsel undviks och att deltagare kan hålla ett från smittskyddssynpunkt säkert avstånd till varandra. Vi måste också se till att in- och utpassage till yogasalar och andra utrymmen kan ske på ett sådant sätt att trängsel undviks. Tack för tålamodet och förtroendet. Vi öppnar upp för mer så fort vi kan! Vi har några platser kvar:

  • Slow Flow 60 med Lisa Persson: 10 gånger start tisdag 28/9
. 4 platser kvar!
  • Yinyoga Stretch 60 med Jeanette Runol: 10 gånger start onsdag 29/9
. 2 platser kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *