Välkomna till höstterminen, alla gäster, elever och coacher!

I september börjar höstterminen 2021 på Studio Canalis och inför varje ny start fylls jag av blandade känslor där glädje, nyfikenhet och entusiasm blandas med en aning oro och jag tänker på hur jag ska göra för att det ska bli så bra som möjligt. För Canalis tillhör utbildning och undervisning, gäster, elever samt coacher, själva kärnan i verksamheten. Utan er skulle Studio Canalis inte finnas.

Viktigt
!

Den tid vi levt i sedan vintern 2020 har tydligt visat hur viktigt det är med olika former av träning för att bibehålla och öka fysisk och mental hälsa. Mitt i pandemin står Studio Canalis – och Studio Canalis coacher – stadigt som en grön oas att komma till för att träna, trivas och må bra. När nu höstterminen rullar igång igen, så präglas verksamheten fortfarande av pandemin. Vår ambition är att vi ska bedriva träningen så smittsäkert som möjligt. Pandemin har varit jobbig på många sätt, men en positiv sak har den fört med sig: Den har tvingat oss att tänka nytt – och kreativt – när det gäller former och metoder för undervisningen. Samtidigt känns det väldigt bra att vi nu förhoppningsvis kan återgå till en mer normal verksamhet på Canalis.

Gemenskap!

Själva idén med Studio Canalis bygger på möten – där man genom interaktion på träningspassen, i loungen och utomhus skapar ”gemenskap” baserat på mindfulness, omtanke och tolerans. Studio Canalis är inte bara en plats för träning, det är en plats för möten, ett ställe där vi öppet kan delta, bidra, lyssna och utvecklas. Digitala träffar har sina fördelar, men inget är bättre än fysiska mötena mellan människor.

Vad ser jag då främst fram mot under hösten? 

-En avklingande pandemi och en återgång till större yogaklasser på Studio Canalis från och med september.
-Fantastiska inspirerande och utvecklade yogaklasser, träningspass och utbildningar.
-Att starta vår tionde yogalärarutbildning och vår första kurs i mindfulnessbaserad stresshantering.
-Gäster, elever och coacher som tar eget ansvar och följer de rekommendationer som finns när det gäller avstånd, hygien och andra insatser.

Studio Canalis vision är att inspirera till rörelse, sprida kunskap och skapa gemenskap. Låt oss ha det i åtanke när vi nu sätter igång hösten på Canalis. Jag ser fram emot att se fler yogaelever i både Hotboxen och Utsikten, att vi ska mingla och dricka te tillsammans igen. Jag kommer att koncentrera min egen undervisning på våra utbildningar, vidareutbildningar och föreläsningar, samt hålla några kortare kurser med start i november. Hoppas vi ses – och om inte annat – över en kopp te! Jag tror att det blir en spännande, rolig och inspirerande höst och i den här tiden med mycket oro i luften tänker jag på min mindfulness läraren Jack Kornfield som sade:“You can’t stop the waves, but you can learn to surf.”

Varmt välkomna!

Jona Dahlquist, ägare

Ps. Gå in på Studio Canalis och läs den uppdaterade informationen om Covid 19 och all information som finns där.

En kommentar på “Välkomna till höstterminen, alla gäster, elever och coacher!

  1. KRÄV ” covid-pass ” dvs att alla ska visa att de är fullvaccinerade och för att Dina Fina visioner ska kunna realiseras 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *