Simning i havet för nybörjare och fortsättare

Är du nybörjare?

Vill du lära dig frisim från början? Längtar du efter att glida fram i havet utan ansträngning? Välkommen att lära dig frisim från grunden och vad du ska tänka på i varje armtag. Inga förkunskaper behövs. Vi börjar den 22 juni och anmälan öppnar den 28 maj. Mer info och anmälan här!

Var du nybörjare förra sommaren?

Vill du ta din simning ett steg vidare? Vill du simma mer effektivt? Den här kursen vänder sig till dig som var nybörjare förra sommaren och känner dig redo att utveckla din teknik. Du lär dig att simma med större självförtroende och lätthet. Vi börjar den 24 juni och anmälan öppnar den 28 maj. Mer info och anmälan här!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *