Hur kan yogan hjälpa dig i vardagen?

  • Vad vill du använda yogan till?
Välkommen tillbaka till en ny grön uppfräschad yogastudio. Mitt namn är Jona och jag äger och driver Studio Canalis tillsammans med ett professionellt team yogalärare. Vi är glada att ni är här! Vi börjar mjukt med att väcka upp och upptäcka vår yogakropp igen. Kroppen är föränderlig och våra behov och utmaningar förändras i takt med att vi blir äldre eller sätter upp nya träningsmål. Jag har tillbringat vintern i fjällen med skidåkning och min kropp har förvandlats till en  offpistmaskin som klarar tufft väder och tung belastning. Kroppen har anpassat sig och blivit hård. Parallellt har yogan hela tiden funnits för att hålla mig mjuk och skadefri. Nu har vi en viktig fråga till dig: Vad vill du använda yogan till? Hur kan yogan hjälpa dig i vardagen?  Tala gärna om det för din personliga yogacoach på Studio Canalis så hjälper vi dig att nå dina mål!
Med värme,
Jona & gänget

En kommentar på “Hur kan yogan hjälpa dig i vardagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *