Ny vecka med nya härliga yogapass

Här är direktlänken till alla våra livesändningar!

Måndag och en helt ny månad – allt börjar om igen! Härligt tycker vi och ser fram emot att träffas online. Veckan är en acceleration från lugnt till max och vi hoppas att du vill vara med på allt. Vi börjar mjukt och fint med två lugnare klasser och sedan höjer vi tempot rejält och kör två yogapass med kraft&energi på onsdag och torsdag.

  • Måndag kl.18 – Medicinsk Yoga med Eva. Lugna övningar, djupandning och meditation som ger återhämtning.
  • Tisdag kl. 18 – Mjuk Yoga med Ann-Jeanette. Fina sköna yogaövningar för hela kroppen som gör dig smidig.
  • Onsdag kl.18 – ”Hot” Vinyasayoga med Jona. Dynamiska övningar i takt med andetaget som ger kraft&energi.
  • Torsdag kl.18 – ”Hot” 26&2 med Maya. En fast serie utmanade övningar som gör dig smidig&stark.

Du får gärna skruva upp elementet eller yoga vid en brasa eller i bastun 🙂 på onsdagen och torsdagen. Alla är välkomna och alla får plats. OnlineYoga är gratis för dig som har gått eller ska gå kurser hos oss. Nya gäster swishar 180kr efter passet. De ”vanliga” yogakurserna på Studio Canalis startar 1 mars och är fullbokade. Du som redan är bokad har automatiskt kvar din plats. Onlinepassen är en gratis extragrej och ersätter inte kurserna. Du får vara med på alla pass om du vill! Här är schemat till ALLA live-online-klasser 25 januari – 18 februari.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *