YinYoga Live Online på torsdag kl.18

Studio Canalis öppnar igen den 1 mars med anpassningar till den nya pandemilagen och så länge kör vi Yoga Live Online. På torsdag kl.18 är du varmt välkommen att yinyoga tillsammans med Lilly som sänder direkt från Canalis tillsammans med några av oss yogalärare. Det blir yinyoga på temat öppna upp och släppa spänningar kring höfter och mjuka upp runt hela din ryggrad, bindväv och muskulatur. Det är bra att ha en filt och ett bolster till hands. Har man inget bolster kan man ta en hoprullad yogamatta och en filt.

Tills vi öppnar igen den 1 mars sänder vi 17 pass yoga live online med video direkt från Studio Canalis. Onlineyogan ersätter inte de ordinarie kurserna – du som redan har anmält dig tidigare behåller automatiskt din plats. Här är schemat till ALLA live-online-klasser 25 januari – 18 februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *