Atletisk Stretch Yoga på måndag …

Måndag 25 januari kl.18:00 kör vi igång Yoga Live Online med Atletisk Stretch Yoga tillsammans med Jona. Länk till klassen!

3 anledningar till att yoga för atleter:

  • Återhämtning (mellan pass)
  • Rehabilitering (skador)
  • Avslappning (nervositet innan tävling, skanna av kroppen)

Några yogaövningar direkt efter annan träning ger hjärta, muskler och nervsystem chans till återhämtning, rehabilitering och avslappning. På måndagens yogaklass vill jag inspirera till yogaövningar som du kan göra direkt efter träningen. Hjärta och närvaro är viktigt. Intuitionen och tilliten till den egna kroppen är nyckeln. Yoga är en väg in i mer mindfulness. Genom att vara närvarande i kroppen uppstår en känsla av flow – smälter samman med allt. Det är också viktigt att göra klart att i yoga finns inget krav på prestation. Vi tävlar inte i yoga. Ingen tidigare erfarenhet behövs och man behöver varken vara vig eller atletisk. Rulla ut din matta och logga in med den här länken 15-5 minuter innan passet startar. Det är gratis för gamla elever och er som är anmälda till någon av vinterns kurser. Helt nya gäster swishar 180kr direkt efter klassen.

Varmt välkomna!

Här är schemat till ALLA live-online-klasser 25 januari – 18 februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *