Yoga Live Online med Studio Canalis

Kära vänner, nu gäller det att vi tillsammans håller lågan vid liv!

Under fyra fina vinterveckor erbjuder Studio Canalis Yoga Live Online till alla. Det är enkelt. Man anmäler sig och får en direktlänk till passet. Sedan är det bara att rulla ut yogamattan och köra igång yogan i hemmets trygga vrå. Man följer passet via dator, padda eller mobiltelefon. Våra yogalärare coachar dig direkt från Canalis eller från annan plats. Jona är med på alla pass som värdinna och ser till att tekniken fungerar. Hon svarar även på frågor. Vi återkommer strax med schema, men räkna med att det blir ett yogapass om dagen från den 25 januari och framåt. Och räkna med att du kommer att få träffa ALLA våra proffsiga yogalärare och Yoga LIVE Online.

Ha en fin vecka!

Jona

3 kommentarer på “Yoga Live Online med Studio Canalis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *