Nya pandemilagen – så agerar Studio Canalis

Starten av alla yogakurser är framflyttad till den 1 mars!

På Studio Canalis följer vi myndigheternas riktlinjer för att minimera smittspridning. Samtidigt vill vi inspirerar till yoga, glädje och gemenskap.

Riksdagen har i dag antagit en tillfällig pandemilag. För oss innebär lagen att varje besökare som vistas inomhus ska ha ett utrymme om 10 kvadratmeter, att skyltning om detta ska sättas upp och att arbetet ska dokumenteras. Länsstyrelsen följer upp att lagen efterlevs och den aktör som missköter sig kan tvingas stänga.

Tidigare har vi redan dragit ner maxantalet deltagare men nu behöver vi göra ytterligare justeringar. Vi kommer även att behöva göra fler åtgärder vad gäller skyltning, dokumentation med mera för att se till att Studio Canalis efterlever lagen. För oss som en liten yogastudio innebär regeringens nya ramar stora konsekvenser och därför behöver vi flytta fram starten av vinterns yogakurser. Vi öppnar igen efter sportlovet.

Följande gäller:

Yogakurserna startar från måndag 1 mars och pågår åtta gånger fram till söndag 2 maj. Vi har uppehåll under påskveckan och kom-i-kapp-yoga den 25 mars. Du behåller automatiskt din plats och behöver inte göra någonting. Om vi inte kan genomföra kurserna betalar vi tillbaka alla kursavgifter den 1 mars. Mera information kommer löpande och mailas ut genom vårt nyhetsbrev. Får du inte nyhetsbrevet anmäler du dig till det här!

Med vänlig hälsning,

Jona Dahlquist

FAKTA YTOR STUDIO CANALIS

Total yta Studio Canalis är 425 kvadratmeter
40 personer får vistas i våra lokaler samtidigt

Hotboxen: 6 gäster
Sal Utsikten: 8 gäster
Loungen: 4 gäster
Loungedelen ovanvåningen: 4 gäster
Omklädningsrum: 3 gäster
Omklädningsrum/dusch/bastu: 2 gäster
I alla övriga mindre rum: 1 gäst

Beräkningar av antal personer baseras på den nya pandemilagen där varje individ ska ha ett utrymme om 10 kvadratmeter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *