Vi vill önska dig ett Gott Nytt År!

Vi på Studio Canalis vill önska dig ett lysande 2021 och tacka för att du valde att yoga tillsammans med oss under året som gått. Det har varit många utmanade månader där vi ständigt har anpassat oss och verksamheten. Hälsa och välmående till allesammans står högst på vår önskelista och vi är ledsna över att alla inte har fått plats till de yogakurser som ni har önskat. Nu när vi snart går in i 2021 hoppas vi att situationen blir bättre i alla avseenden och att vi kan yoga och bli starkare än någonsin tidigare. Vi ser ljuset vid horisonten och våra kurser sätter igång igen i slutet av januari. Vi har några platser kvar till värmeyoga här och vanlig yoga här!

Ljuset i horisonten syns nu!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *