nytt år närmar sig …

Vi hoppas ni haft en riktigt God Jul och att vi kan avsluta 2020 på bästa sätt. Gott Nytt År!

En ny säsong börjar och vi är taggade för en härlig vinter 2021. Här kommer lite information till dig som kommer till oss under vintersäsongen. Vi kommer att ha två olika ingångar. Hotyogagäster går in på framsidan av huset och yogagäster går in via trappan på baksidan av huset. Vi finns här för dig och gör allt för att du ska känna dig välkommen när du kommer till Canalis. Kontakta oss gärna genom att mejla jona@yogajona.se om du har några frågor. Vi kan göra denna vintersäsong minnesvärd om vi tillsammans hjälps åt att minska smittan och tar hand om varandra. Tack för att du har tålamod i dessa tider.

Yoga hos oss vid Falsterbokanalen! Boka en plats till yoga!
Nyfiken på hotyoga, men vill testa något lite mindre hett först. Boka en plats till varm yoga +32°C!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *