Yoga Vintern 2021

Vintern 2021 fortsätter vi att springa, yoga, simma, bada och njuta av  den magiska utsikten vid naturreservatet. Antalet gäster är ändrat till 12 för alla grupper vilket är minimiantalet för att kunna bedriva vår verksamhet. Hela vårt förnyade schema finns nu på framsidan av hemsidan här! Bokningen öppnar på fredag den 27 november kl.8:00.

Med vänlighet,

Jona Dahlquist

Nya ändringar i korthet:

1. Vi sänker antalet gäster till 12 i alla yogagrupper.
2. Alla yogalektioner är 60 minuter med 45 minuter paus mellan klasserna.
3. Gäster som yogar på ovanvåningen använder yttertrappan på baksidan av huset, går runt via balkongen till framsidan mot Falsterbokanalen och går in där. Skoställ och kapphängare finns i loungedelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *