Hej kära yogavänner!

Jag skriver med anledning av den presskonferens som regeringen höll igår vid 14.30 om covid-19-pandemin och att det maximala antalet för en allmän sammankomst är 8 personer. 

Yoga på Studio Canalis definieras inte som en allmän sammankomst vilket innebär att vi får lov att fortsätta med våra yogakurser. Vi är tacksamma att vi kan yoga och gör allt vi kan för att säkerställa en positiv upplevelse. Vår önskan är att du fortsätter att känna tillit till att vi gör allt för dig. Vi följer folkhälsomyndighetens verktyg för riskbedömning och riskreducerande åtgärder. All information om vad vi gör hittar du här. 

Varmt välkommen,

Jona Dahlquist
Ägare av Studio Canalis

Måndagen den 16 november presenterar regeringen ett nytt förslag. De nya restriktionerna kan innebära att gränsen för allmänna sammankomster sänks till max 8 personer från och med den 24 november och fyra veckor framåt. Yogastudios omfattas inte formellt av detta beslut men regeringens budskap just nu är att det inte bör förekomma sociala situationer med fler än åtta personer och att detta ska vara normen för hela samhället, oavsett om det rent formellt träffas av lagen eller inte. Vi avvaktar mer information och återkommer om yogakurserna vintern 2021. Tack för tålamodet. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *