yrkesutbildning yogalärare

Vi är oerhört stolta över att kunna presentera en helt fullsatt yrkesutbildning till yogalärare 2020-2021. Studio Canalis är verkligen en jättefin träningsstudio med sitt fina läge vid Falsterbokanalen och det är gott om utrymme för alla. Vi har två stora yogasalar och flera mysiga rum för studier, samvaro och återhämtning. Utbildningen är förlagd till helger och vi är glada att det bara är några meter till Lotsvillans vandrarhem för alla som vill övernatta. Mest malliga är vi över vårt oerhört professionella lärarteam med gedigen erfarenhet och unik kompetens. Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att fördjupa din egen yogaträning, lära dig yogafilosofi och anatomi och få ett nytt yrke – yogalärare! Om du är nyfiken på att veta mer så kan du läsa här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *