Hösten startar nu …

Och vi är laddade …

Vi har fullbokat på exakt alla våra kurser vilket är super och jättekul! Sanningen bakom fullbokningen är att vi har dragit ner rejält på gruppernas storlek. Nu är det ännu mer covid-19-avstånd mellan alla som vill träna, andas, leva och meditera. Vi längtar efter att träffa alla stammisar och nya gäster och vårt mål är att skapa en inspirerande och positiv höst med massa härlig träning för hälsa och livskraft. Yogaträning är mycket mer än det som händer i själva yogasalen och måttet på din framgång är inte om du når tårna eller kan stå på händer, utan riktig framgång är när du lever ditt liv fullt ut och kan hantera vardagens prövningar. Vi lägger ner vår själ i den här studion, vår undervisning och i att du ska må så bra som möjligt. Varmt välkommen till Studio Canalis senast 5 minuter innan start. Här hittar du några råd på vägen hit … 

 

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *