Yoga för alla gravida

Känner du någon som känner någon … eller har du själv en bebis i magen? Gravidyoga är supermysig träning som passar alla – oavsett hur långt man har kommit i sin graviditet. Tisdagen den 15 september kl.17:00 startar vi en ny 6-veckors kurs i gravidyoga i liten grupp med gott om avstånd. Träningen består av sköna rörelser och förbereder kroppen och sinnet inför förlossningen. Andning och avslappning ingår också. Ge dig själv eller en kompis den här unika möjligheten; träning, avslappning och förlossningsförberedelse i samma paket. Mycket varmt välkommen! Du anmäler dig här!

Med värme,

Jona

Psst … Om du inte är gravid ska du absolut testa ashtangayoga, som ger dig rejäl träning. Vi har bara en plats kvar till ashtanga och du anmäl dig här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *