den heta yogan …

Fysisk aktivitet som yoga kan utföras vid olika intensitet. Ju högre intensitet, desto större blir påverkan på olika kroppsfunktioner. Pulsen ökar, andningen flerfaldigas, blodtrycket ökar, kroppstemperaturen stiger, hjärtats och musklernas genomblödning ökar, det bildas mer mjölksyra och frisättningen av hormoner som adrenalin, tillväxthormon och kortisol ökar. Våra mer intensiva yogapass ger dig alla fysiska godsaker plus att du blir vig, glad och får bättre fokus! Vi har platser kvar till följande mer intensiva yogapass:

Hösten startar från och med måndagen den 14 september. Höstterminen är 12 veckor lång med en paus under höstlovet. När du bokar dig har du en garanterad plats under hela hösten och om du inte kan komma har vi gratis kom-i-kapp-yoga vid två tillfällen där du kan ta igen det du missar.

Varmt välkommen, låt detta bli en bra höst för dig!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *