den mjuka yogan …

Kropp och sinne mår bra av fysisk aktivitet som yoga och människokroppen är byggd för rörelse. Yoga utövas mjukt och medvetet med hänsyn till den egna kroppen och dagsformen. Sköna övningar gör kroppen smidig och stark och din yogalärare anpassar programmet och ger alternativa övningar så att du kan yoga efter din förmåga. Vi guidar dig varsamt så att träningen utförs säkert och korrekt. I yogasalen med fönster från golv till tak och med underbar utsikt över havet och naturreservatet har vi gott om svängrum och håller armlängds avstånd. Din hälsa och ditt välmående är alltid vår högsta prioritet. Här är en lista på härliga yogapass som du kan anmäla dig till. Till alla dessa pass tar vi bara emot 12 personer i varje grupp:

Hösten startar från och med måndagen den 14 september. Höstterminen är 12 veckor lång med en paus under höstlovet. När du bokar dig har du en garanterad plats under hela hösten och om du inte kan komma har vi gratis kom-i-kapp-yoga vid två tillfällen där du kan ta igen det du missar. Du är välkommen att mejla till mig på jona@studiocanalis.se så hjälper jag dig att välja rätt yoga för just dig. 

Med värme och omtanke,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *