Havet kallar

Att simma i havet är ett vardagsäventyr. Vattentemperaturen varierar från dag till dag beroende på hur vindarna vänder och temperaturen kan skifta flera grader från plats till plats kring Kanalen. När man rundar hörnet känner man en varm skön ström och tänker … här ska vi simma igen i morgon … och nästa dag är det plötsligt jättekallt på exakt samma ställe. Vindarna, strömmarna och Falsterbokanalens sluss påverkar vattentemperaturen och vi följer alltid vågor, strömmar och vind så att simpasset blir mysigt och trevligt. Att simma i havet är en njutning – mindfulness, naturupplevelse och social samvaro i ett. Havet kallar på oss … och på måndagen börjar vårt ”officiella” Canalis Swim Camp som pågår åtta veckor framåt! Varmt välkommen, vi ses i havet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *