Sommaren

Där Östersjön möter Falsterbokanalen ligger vår unika yogastudio som är designad för att smälta in i naturen och sprida harmoni. Hos oss på Studio Canalis yogar vi med kärlek, njuter av fantastisk natur och badar bastu med den vackraste utsikten. Havet ligger bokstavligt talat direkt utanför dörren. Sommaren är efterlängtad och den är här. Havstemperaturen vid bryggan är +13°C och det är riktigt skönt att hoppa i havet efter yogan nu. Sista veckan på vårschemat pågår och sedan tar vi coacher semester för att komma tillbaka fräscha när sommarschemat börjar. Tillsammans arbetar vi för att leva upp till folkhälsomyndigheternas restriktioner för att begränsa smittan av Covid-19 och tack vare våra underbara gäster är det möjligt att bibehålla glädjen och energin. 

Hoppas vi ses i sommar och ta hand om er!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *