För dig som vill simma i havet i sommar

Canalis Summer Swim Camp 15 juni – 7 augusti 2020
Måndagar 7-8:30 Simma Starkt. Jona & Josefine
Tisdagar 17-17:45 Frisim för nybörjare I. Madelene
Onsdagar 7:30-8:30 Simma Snabbt. Jona & Madelene
Onsdagar 7:30-8:30 Simma Lugnt. Lilly
Torsdagar 17-17:45 Frisim för nybörjare II. Madelene
Fredagar 7-8:45 Simma Långt. Jona, Madelene & Josefine

Vi ser jättemycket fram emot sommaren och massa härlig simning i havet för både nybörjare och erfarna. Alla är välkomna och det blir garanterat en helt perfekt simsommar. Anmälan öppnar snart så vi vill passa på att göra lite reklam.

Simma starkt, simma snabbt, simma lugnt, simma långt eller lära dig simma frisim? Här finns något för alla! Något mer erfarna simmare startar simträningen när vattnet är +12°C och frisim för nybörjare börjar när vattnet är något varmare … i juni. Simpassen har olika fokus; styrka, snabbhet och distans. Vi tränar olika strategier för simning i öppet vatten, som att läsa strömmar, möta vågor, navigering och andningsteknik. Känslan … mindfulness i vatten är viktig för att ta sin simteknik till nästa nivå – därför har vi kul och skapar förutsättningar för fint flow i havet. Simma lugnt är för dig som vill njuta. Canalis Summer Swim Camp 2020 startar ”officiellt” den 15 juni och då börjar 2 olika nybörjargrupper. Vana simmare kommer att starta tidigare och vi skriver i nyhetsbrevet när havet är ”simbart”. Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så att du får all info och inte missar simpremiären.

Varmt välkommen att träna simning tillsammans vid Falsterbokanalen, anmälan öppnar den 22 maj!

Jona & Crew

Priser: Frisim för nybörjare kommer att kosta 1440kr för 8 gånger unik coaching i liten grupp med Madelene.
Simning kommer att kosta 800kr för ett pass i veckan eller 1200kr för alla pass hela sommaren med simmande coacher Jona, Madelene, Josefine och Lilly.

Praktisk info: Våtdräkt rekommenderas om vattnet är under +16°C och de flesta brukar ha våtdräkt upp till ca +20°C. Vi samlas alltid 15 minuter innan passet startar på innergården vid Studio Canalis för att sätta på oss baddräkt, våtdräkt & simglasögon. Där går vi igenom träningen så att alla vet vad det är för upplägg/övningar/simsträcka som gäller innan vi gemensamt går ner till havet. Efter passet tar vi av oss våtdräkter vid uteduschen och den som vill får gärna värma upp sig i bastun. Simmare som vill duschar inomhus använder duschar vid bastun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *