Yogan fortsätter nästan som vanligt

Hej alla!

Det är fem veckor kvar av vårschemat och sedan tar vi en paus innan vi flyttar ut verksamheten och simträningen kör igång i havet! Tills dess yogar vi på (nästan) som vanligt och arbetat kontinuerligt med att anpassa verksamheten efter vår bästa förmåga med allas bästa i åtanke. Vi har stängt ner några yogaklasser, lagt till ytterligare hygienrutiner, märkt upp golvet både utanför och innanför huset, samt ordnat en ny station för handtvätt även utanför Studio Canalis. Vi önskar att du som tränar ska känna dig fullkomligt trygg och glad på Canalis. Vi har fått en hel del avhopp med anledning av Covid-19 men vi har även några fulla klasser där alla är fullt friska. Vi vill att alla ska känna till att det är fullt möjlighet att hoppa av pågående kurs oavsett anledning och att vi har full förståelse för detta med tanke på den rådande svåra situationen. Vi betalar alla pengar i retur, no questions asked.

Ta hand om er, var snälla!

Kramar

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *