Yinyoga för immunforsvar med Jona

Hej yogavän, hoppas du kan njuta  av våren som sprider sitt ljus även i svåra tider!
Just nu är det 6 deltagare till yinyoga på torsdagar kl.18-19:30 och vi har beslutat oss för att göra något unikt och riktigt bra av vårens kurs. Under denna period kommer yinyoga ledas av mig, Jona, och jag ger stärkande övningar för immunförsvaret med inspiration från Karolinska Institutet där jag studerar Yoga som kompletterande behandling vid sjukdom på institutet för vårdvetenskap. Du blir flexibel och smidig medan du ökar din energinivå och ditt immunförsvar samtidigt som du minskar din stressbelastning. Yinyoga är en mjuk yogaform som på denna kurs kombineras med nyaste evidensbaserade yogaforskningen. Kursen pågår fyra torsdagar; den 23 april, 7 maj, 14 maj och den 28 maj kl.18-19:30 och priset är 720 kronor. Vi har möjlighet att ta ytterligare några få anmälningar här! Varmt välkommen, vi ses efter påsklovet, ta hand om dig och läs gärna om hur vi hanterar Covid-19 här!

4 kommentarer på “Yinyoga för immunforsvar med Jona

 1. Hej,
  Jag fick ett Mail precis om Yinyoga och är jätte intresserad av att gå kursen. Finns det en plats?
  Mvh
  Jacqueline

  1. Hej Jacqueline och tack för visat intresse, kursen är full, men det kommer fler i sommar och höst, varmt välkommen då.

   Vänliga hälsningar,

   Jona

 2. Hej Jona,
  Det lät som något för mig, jag deltar gärna om det finns plats kvar.
  Allt gott och riktigt Glad och hälsosam Påsk, trots allt.
  Kram
  Lenita

  1. Hej kära Lenita, så kul att du hör av dig,

   kursen är full, men det kommer fler och då är du varmt välkommen,

   med värme,

   Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *