Rekommendationer på Studio Canalis med anledning av covid-19-pandemin

(Uppdaterad 2021-07-17)

Denna information riktar sig till alla som besöker Studio Canalis. Rekommendationer och riktlinjer är baserade på detaljerade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi uppdaterar sidan när nya rekommendationer tillkommer med anledning av covid-19-pandemin.

Nytt

Folkhälsomyndigheten har förlängt de allmänna råden om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 till och med den 30 september, bland annat stanna hemma vid symtom på covid-19, begränsa nya nära kontakter, arbeta hemifrån så ofta det är möjligt samt hålla avstånd till andra och undvika miljöer med trängsel. Studio Canalis följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Det ligger på allas ansvar att skapa och upprätthålla en trygg miljö på Studio Canalis och i samhället i stort. Med respekt för och omsorg om andra i samhället och deras väl är det viktigt att alla är försiktiga och följer rekommendationer och riktlinjer.

Stanna hemma om du har sjukdomssymptom

Har du symptom på covid-19 ska du stanna hemma. Som coach och gäst på Studio Canalis förväntas du känna till de detaljerade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten som utfärdas med anledning av pandemin.

Fysisk distansering

För att förebygga virusöverföring bör alla alltid hålla fysiskt avstånd. Covid-19 sprids typiskt sett när en infekterad person hostar, nyser eller talar. Aerosoldroppar från dennes mun eller näsa blir luftburna och kan nå personer i närheten och deras munnar eller näsor. Virus kan även spridas indirekt via kontaminerade ytor. På Studio Canalis håller vi avstånd och visar varandra hänsyn både inomhus och utomhus.

Hygien

Frekvent tvättning av händerna med tvål och varmt vatten i minst 20 sekunder är en effektiv metod för att avlägsna och döda viruset. Användning av handsprit är ett alternativ när det inte är möjligt att tvätta händerna. Studio Canalis har infört utökade städnings- och sanitetsrutiner. Ta alltid med din egen yogamatta och håll den ren genom att duscha den efter varje tillfälle. Dela inte vattenflaskor, som kan överföra saliv. Duscha om möjligt hemma.

Aktuell information hos ansvariga myndigheter

Frågor och svar om coronaviruset på Folkhälsomyndighetens webbsida
Aktuell information om coronaviruset och dess spridning på Folkhälsomyndighetens webbsida
Aktuell information om coronaviruset på WHO:s webbsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *