Till alla på Studio Canalis! 

I den situation vi har i samhället just nu med coronavirus, vet jag att det finns oro och många frågor hos er som tränar tillsammans med oss på Canalis. Vi har arbetat med att följa utvecklingen av coronaviruset och följer den information som Folkhälsomyndigheten och andra ansvariga myndigheter förmedlar. Vårt fokus ligger på att anpassa vår verksamhet så att hälsa, säkerhet och trygghet för yogaelever och lärare säkerställs. Samtidigt är det viktigt att vår verksamhet kan löpa på normalt i så stor utsträckning som möjligt. Det innebär att yogaundervisningen fortsätter, med hänsyn till rekommendationerna. Vi följer de riktlinjer som uppdateras kontinuerligt och jag uppmanar alla att dagligen informera er via folkhälsomyndightens hemsida.

Med vänliga hälsningar,
Jona Dahlqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *