Vårens unika yinyoga

Hej yogavänner! Vårens yinyogakurs består av fyra unika tillfällen som är 90 minuter varje gång. Du kommer att få verktyg för att bli flexibel och smidig samtidigt som du ökar din energinivå genom att ge kroppen och sinnet återhämtning. Yinyoga är en mjuk mindfulnessbaserad yogaform som du utövar tillsammans med yogalärare Lilly Kullberg på torsdagar kl.18-19:30. Kursen pågår fyra torsdagar; den 23 april, 7 maj, 14 maj och den 28 maj. Priset är 720 kronor och du är varmt välkommen som du är – rutinerad eller nybörjare spelar ingen roll. Om skulle missa ett tillfälle får du lov att ta igen på en annan yogaklass under samma period i mån av plats. Du kan läsa mer om vad du ska ta med dig under frågor och svar här!

Anmäl dig.till yinyoga med Lilly här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *